IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

Vielä eletään vähän aikaa vuotta 2006, mutta huomenna juhlii suurinosa maailmaa kun vuosi vaihtuu. Jälleen kerran kaikkialla tehdään parannuksia, jotka unohdetaan kuukauden päästä vuoden vaihduttua.

Vuosi elämästä on jälleen eletty ja hienoa on se, että tähän asti on päästy. Minun vuoteen on kuulunut paljon kaiken laisia asioita niin hyvä kuin huonojakin. Kaikista asioista on selvitty, joko menestyksellä tai sitten vähän huonomalla menestyksellä?!

Parasta on kuitenkin ollut se kun koulu alkoi ja tutustuin uusiin aivan mahtaviin ihmisiin ja olen saanut heidän kanssaan viettää hienon syksyn=)! Vaikka oma elämä onkin ollut hieman sekavaa ja välillä tuntunut hieman ylitsepääsemättömältäkin, mutta ilman mitään elämän koukeroita en voisi sanoa elämää elämiseksi=).

Jos uutena vuotena saa tehdä toiveita niin minä ainakin teen sellaisen ja todellakin haluaisin sen toteutuvan. Niin tai sitten vaan tyydyn siihen, että teen jonkun lupauksen mitä en enään kuukauden päästä edes muista?!

Uuden vuoden vietän hyvässä seurassa ja hyvien ystävieni kanssa, mutta kuitenkin tällä hetkellä tuntuu, että minulta puuttuisi jotain olennaista. Onhan asia kuitenkin niin, että onnellisen uuden vuoden alun kuitenkin saan ihanien ihmisten seurassa=)!

*KIITOS KULUNEESTA VUODESTA JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2007!*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.