IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

"Kun lomat loppu ja joulu ohitse on..."Maanantai 15.01.2007 12:26

Kuukauden mittaisen joululoman jälkeen on aika palata takaisin arkeen ja koulun pariin. Viimeisen viikon orjentoitumis tehtävät mulla:

- Yrittää saada unirytmi kohdalleen...(ei ehkä ole onnistunut niin maineikkaasti!)

- Pitänyt harjoittaa anatomian tenttiin lukemista...(Olipa kerran elämä, sarjan 1 ja 2 dvd osaan melkein ulkoa, mutta ei mitään pää kohtia. "Täällä kapteeni Pikku-Lassa kuuleeko sektori 14 nenän limakalvo?"

- Hoitaa asioita elämän tilanteen mukaisesti. (KELA on todella inhottava asia!!!)

- Harjoittanut todella syvällistä pohdiskelua, joka ei johda oikein tuloksiin...(Hmmm...yöllä pitää aina pohdiskella kun ei viittii nukkuakkaan?!)

- Kerrännyt positiivistä asennetta ja elämän iloja ajatellen. (Elämä on ihanaa kun sen vain oikein oivaltaa;)!!!)

Okeastaan en edes muista koska mulla olisi ollut kuukauden mittainen loma yhteen jaksoon?!Varmaan joskus yläasteella??? Niin todellakin olen nauttinut lomasta ja tämä on kyllä ollut todella ihana joululoma.

Tämän loman aikan on käynyt ilmi, että olen vahvempi mitä olen luullut, joka on yllättänyt minut aivan totaallisesti. Tämä päättely on tiettyjen asioiden aikaan saamisesta tullut ilmi ja näin ollen saan olla todella onnellinen itseni puolesta=)! Sitäpaitse olen päättänyt, että aijon yrittää "valloittaa" erään ihmisen ymmärryksen ja mahdollisesti hieman jotain muutakin itselleni. Oli miten oli, mutta mitään minulla ei ole menetettävää, joten ei se auta että valittaa yksin jossain vaan asioille täytyy tehdä jotain. Ei kukaan tule hakemaan kotiovelta ketään.

Tartutaan siis härkää sarvista ja katsotaan minne matka jatkuu;)!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.