IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

Niinpä just!

Onko haluminen halpaa ja saaminen aivan eri asia? Kun tietää mitä tahtoo ja haluaakin jonkun, mutta aina tuntuu että haluaa juuri ne mitä ei ikinä voisi saada. On tämä elämä sitten niin kummallista aina välillä. Kaikkialla sanotaan, että pitäisi joskus löytää itsellensä onnellisuuden toisen ihmisen kanssa ja tietenkin siihen mukaan rakkaus ja sitten elää siinä niin kauan kunnes kuolema erottaa. Mitäs sitten jos se on kokeiltu jo? Pitääkö sitten vain odotella seuraavaa mahdollista potentiaalista rakkautta ja yrittää taas uudelleen saavuttaa niin sanotusti jäävuoren huippu? Ja mitäs sitte jos sieltä huipulta tullaan uudelleen rytinällä alas, eikö sellainen jo kolauta ihmisen itsetuntua pahasti?!

Kuka nyt haluisi tuntea tappiota nahoissaan...ei kukaan! Siinä tilanteessa pitäisi vain ajatella, että mä olen voittaja ja mä pääsen tästä ohitse ja vielä mä nousen sinne jäävuoren huipulle ja sitten kyllä näytän koko maailmalle mihin musta on!!! Eihän tuokaan aina toimi onhan se aika vaikeeta ajatella siinä vaiheessa, että joku voisi ihastua tai rakastua sinuun. Merkillistä tämä elämä täytyy myöntä?! No, mutta aina on toivoa vaikka sitä ei uskoisikaan aina;)!

On se hyvä, että mä ainakin viisastun näistä omista jutuistani toivon mukaan joku muukin vois joskus samaistua asiaan:D?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.