IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

Tänään olen tehnyt yhden todella suuren päätöksen elikkä nyt tai ei koskaan!!!Annoin tunteille kenkää ja päätin tunnustaa tosiasioiden olemassa olon.Totesin itselleni, että ei tästä elämästä muuten tule mitään ellei sille tee jotain. Kävi miten kävi niin hengissä sitä kuitenkin ollaan.

Onhan asia niin, että jos jättää kertomatta asioita niitä harmittelee sitten vuosia jälkeenpäin kun ei saanut sanottua. Nyt ei kyllä voi enään niin sanoa, sillä tehtyä ei saa enään tekemättömäksi. Tällä hetkellä otan vastaan sen minkä saan ja saison omien tunteiden sekä sanojeni takan kuin aikuinen nainen.

Enään ei leikitä leikikentällä vaan nyt on otettava vastuu itsestään sekä opittava halitsemaan tunteiden vuoristorataa. Tehtyä ei enään tekemättömäksi saa ja joskus sitä on vain opittava elämään tosiasioiden parissa. Yleensä kyllä tosiasiat satuttavat ihmisiä, mutta nyt voin vain sanoa, että jos joku satuttaa jotain niin se olen kyllä minä itse joka satuttaa itseään. Toisaalta jos olisin kieltänyt asioiden olemassa olon niin olisin satuttanut itseäni vielä enemmän.

Luojan kiitos tiodastan oman hulluuteni ja sen tuomat riskit. Minkäs teet kun on opetettu että silloin täytyy puhua jos on jotain sanottavaa. Me elämme täällä vain kerran ja sen yhden kerran minulla saattaa olla tilaisuus sanoa suuni puhtaaksi, toista kertaa ei enään tule. Luulen että toisella kerralla kynnys on suurempi kuin ensimäisellä kerralla.

Mutta joka tapauksessa onnellinen olen ja nyt katsotaan mitä nurkan takan piilee...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.