IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

Unien maailma on vienyt minut...Tiistai 13.02.2007 15:00


Olen tässä muutaman viikon aikana nähnyt unia, jotka ovat todellisesta elämästä, mutta monen vuoden takaisia asioita. Unet ovatkin olleet mietinnän aiheeni tässä parinviikon aikana. Käynkö vaikeita asioita läpi alitajunnassani, mutta todellisuudessa en niitä halua kohdata. Puolet unistani on käsitellyt sen miten loukkaanun vakavasti tai miten kuolen, mutta kuitenkin sillä tavoin olen palastanut jonkun toisen ihmisen hengen. Onhan tämä nyt aika klisee juttu, mutta pelottavinta on se että nämä loukkaantumiset kertaavat todellesuudessa tapahtuneita asioita.

Aamuisin onkin sellainen olo, että missä olen oikein ollut koko yön ja onko auto vielä parkkipaikailla? Koko päivän on sellainen tunne, että jollekin läheiselle tapahtuu jotain pahaa tai sitten minulle tapahtuu jotain odottamatonta. Vaikka tapahtuisi jotain odottamatonta niin kuitenkin tapahtuman jälkeen olisin voinut odottaa tapahtuman, sillä näin sen unissani. En tiedä voiko asiaa ymmärtää, mutta jokin nyt on pahasti vialla en vain saa selvyyttä mikä se on?!

Tosin en edes välttämättä muista mitä unta näin kun aamulla herään, mutta jossain vaiheessa päivää näin jonkin pätkän jostain aivan oudosta tilanteesta ja mietin mistä se on. Kunneas hetkenpäästä näen lisää ja tajuan sen olevan unestani. Jokin aamu tässä mietin, että voivatko nämä unet olla yhtä ja samaa unta koska, jokaisessa unessa on samat henkilöt. Kaikissa unissa käy ns. vierailijoita, mutta kaikki perustuu samoihin ihmisiin loppujen lopuksi. Sen mitä muistan unistani vierailijat ovat henkilöitä, jotka tavallaan viettelevät minut tapaturmiin jossa loukkaannun tai kuolen.

Mitäköhän pienessä päässäni oikein tapahtuu ja mitä tämä kaikki merkitsee vai onko tämä vain harhaa joka koskettaa todellista elämääni?! En vain voi ymmärtää, mutta kai tämä kaikki selviää jollain tapaa ja joskus.

Elän unissa jotka ovat tapahtuneet minulle todellisuudessa ja niitä mitä ei ole tapahtunut todellisuudessa en toivo niiden tapahtuvan oikeasti!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.