IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä
Vielä huominen päivä koulussa ja sitten olis viikko itsenäistä opiskelua= hiihtolomaviikko. Tosin huomenna on tentti, mutta eihän se menoa haittaa=).

Empäs ole taas kirjoitellut vähään aikaan no, mutta nyt kirjoitan. No, ehkäpä nyt kirjoittelen taas vähän kuulumisia täältä auringon paisteen ja pakkasen keskeltä.

Mä haluan lähtee Pietariin, siis ihan niin kun tekemään työtä. Vielä pitäis kuitenkin jaksaa odottaa vuosi niin sit voin lähteä kun, pitää ekaks oppia venäjän kieltä vähäsen, jotta voin työskennellä sielä. No, mutta menen heti kun on mahdollisuus mennä sinne. Suunnitelma olis se, että ens vuoden keväänä 3kk ulkomaille eli Afrikkaan tai sitten Intiaan työharjotteluun. Kun sieltä olen pallannut yritän heti kesän alussa lähteä Pietariin ja paluusta en tiedä sitten, mutta sinne menen. Ompas mulla selkeet suunnitelmat ens vuoden kevääks. No, mutta unelmista pitä tehdä totta ja nyt kun se on helpointa teen niistä totta =)!

Ja silleen sitten...Katsellaan ja ehkä törmäillään? Karjaale oon tulossa, mut en vissiin ole sielä hirveän kauaa. Ajattelin, että lähden täällä kirtelemään laskettelukeskuksia, jotta voin sanoa että hiihdin lomalla...heh...tai no lautailin no, mut jokatapauksessa tein jotain muutakin kun luin tentteihin.

Moikka moi vaan ;)!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.