IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

[Ei aihetta]Tiistai 17.04.2007 00:10

No niin nyt s kevät/kesä on sitten kovaa vauhtia tullut ja tulossa.Ompas tosiaan vierähtänyt äkkiä tää opiskeluvuosi.Tosiaan kohta olis niin kuin vuosi käyty koulua ja vielä olis kolme vuotta jäljellä...heh...Tuntuu hyvälle:)!

Eka harjottelukin alkaa lähenee loppua eli enään neljä päivää jäljellä ja tänään oli arviointi läpi meni, joka nyt oli pääasia:). No loppu peleissä olen todella tyytyväinen harjoitteluun ja omaan asennevamman muuttumiseen pitkäaikaishoitoa kohtaan. Toisin sanoen olen ammattillisesti kasvanut, joka on todella hieno asia aina silloin kun ihminen itse huomaa näin tapahtuneen.

No mutta, se siitä ja silleen. Muuten ompi rauhaisaa eloa mulla ja näin tulee jatkumaan ainakin vappuun asti. Viikonloppuna olis Karjaalle meno, mutta sieläkin aika hiljaksiin ajattelin ollu kun oon töissä koko viikonlopun. Ihan kiva päästä töihin ja ihan vaan kerrankin siksi, että saan rahaa nyt ei todellakaan ole mitään muuta motiivia. Jos sitten vaikka toukokuun puolella lähtis käymään jossain missä en ole ennen käyny.

Jepa jee, mutta tämä tästä ja sitten eteenpäin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.