IRC-Galleria

Jaahas, taas kerran on aika katsella taaksepäin ja tutkiskella mitä on vuodessa saatu aikaan. Jospa menisin ensin näihin lopunajan tapahtumiin. Eduskunta tahkoi läpi päättömän tekijänoikeuslain, sitten vuoroon tuli tupakointikielto ravintoloihin. Enää ei saa tehdä edes varmuuskopioita levyistänsä, jos ne on kopiosuojattu ja v.2007 ravintoloiden tuoksuiksi tulee virtsa, hiki ja oksennus. Mikä saavutus! Jos levy menee rikki tammikuun aikana tai jälkeen, pitääkö mennä levy-yhtiöön vai eduskuntaan pyytämään uutta, kun ei ole varmuuskopiota? Ja ravintoloista: kuten eräs tietyllä tavalla hyvin viisas yksilö totesi, jonot tulevat olemaan pidemmät ulos baarista, kuin sinne sisään. Ja taistelut tupakkakoppijonossa tulevat olemaan verisempiä, kuin nakkikioskilla kolmelta yöllä. Kyllä meillä on viisaita päättäjiä!

Sitten omia saavutuksia: onnistuin rämpimään vuoden lukiota eteenpäin. Nyt toivon, että olisin lopettanut ajoissa. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, tai tässä tapauksessa pää, joudun todennäköisesti psykologille ja mahdolliseen mielialalääkitykseen, jotta jaksaisin koulun loppuun. Ei hyvä.

Kävin hammaslääkärissä! Tutkimuksen jälkeen tuli hoidon kustannusarvioksi 3000-4500 euroa. Taas jotain mitä voi katua. Nyt on taas hammassärky, kun purin kielikorulla (jo kolmannen kerran tänä vuonna) hampaan rikki ja poski on turvoksissa. Mutta ei ole vielä varaa maksaa noita riistohintoja nukutushoidosta.

Sain 7 lävistystä lisää. Joista on 5 jäljellä. Tammikuun alusta tosin niitä taas kertyy lisää, maanantaina todennäköisesti ainakin yksi. Sain myös suunniteltua 4 tatuointia, jotka 99% varmuudella tulen ottamaan (tosin jonkun, joka osaa piirtää, pitää vielä piirtää ne, vapaaehtoiset ilmoittautukaa pian). Heti lottovoiton jälkeen, kaksi noista kun on sleevejä.

Muutin raakkaani kanssa yhteen, omaan kotiin, jonka itse remontoimme. Eteisestä tuli Barbie-vaaleanpunainen. Eli eipä sekään onnistunut virheettömästi. On tämä silti viihtyisä, viihdyn tässä erittäin hyvin. Varsinkin noiden kahden karvavauvan ja yhden karvattoman vauvan kanssa.

Ja nuo karvavauvat! Siinä on varmaan suurin saavutukseni. Sain kaksi ihanaa pienokaista, jotka piristävät joka päivä.

Ja yksi suuri saavutus lisää: kävimme Englannissa. Ihana matka rakkaani kanssa, 5 päivää Lontoossa ja 4 päivää Manchesterissa. Ja sitten vielä yksi yö Lontoossa Heathrowlla, koska myöhästyimme lennolta. Lisäksi jäin niin pahasti jälkeen koulussa, että matikan kertauskurssi jää käymättä ja kirjoitukset on maaliskuussa.

Lisänä näihin: olen velkaa anopilleni n.300-400 euroa ja rahatilanne ei ole hyvä.

Näyttäisi siis siltä, että en ole saavuttanut mitään oikeasti tänä vuonna. Kippis!

Uuden vuoden lupaukset:
-Hankin jonkun harrastuksen
-Laihdun
-Jatkan jonglöörausta
-Hoidan kirjoitukset kunnolla ja keskityn kouluun
-Menen psykologille, jotta voisin pitää edellämainitun
-Lottoan ahkerasti, jotta pääsisin hammaslääkäriin
-Toteutan itseäni
-Säästän rahaa, jotta pääsen matkailemaan lisää

Ja tämän päätteeksi toivotan oikein hyvää uutta vuotta kaikille, olkoon tämä vuosi taas yhtä merkityksetön, kuin edellinenkin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.