IRC-Galleria

1. Olen hoitanut eläimiä n. 3-vuotiaasta lähtien
2. Kasvatan rottia yhteistyössä yhden virallisen kasvattajan sekä kahden kasvattajan, joilla ei ole vielä kasvattajanimiä kanssa.
3. Tällä hetkellä suuntaan opintojani kohti eläinlääketieteellistä, mahdollinen välipysäkkini on Koulutuskeskus Salpaus, jonne hain eläintenhoitajalinjalle, saan tietää pääsinkö ensi kuussa.
4. Näyttelytän rottiani ja hiiriäni säännöllisesti, niin pet-luokassa kuin virallisessa. Pet-luokassa arvostellaan eläimen lemmikkiominaisuuksia ja hoitoa ja eläimistäni melkein jokaisella alkaa olla titteleitä pet-luokasta, yksi on jo Silver Pet ja valmistuu seuraavasta A:sta Gold Petiksi. Parilla muulla on yhdestä kiinni SiPet. Enpä oikein usko, että huonolla hoidolla olisin saanut tuon nipun A-arvosteluja..
5. Minä päästän kärsivän lemmikin ajoissa pois. En jätä niitä nurkkaan häkkiin, vaan vien lopetettavaksi ellei mitään ole tehtävissä.
6. En ole koskaan jättänyt lemmikkejäni ilman hoitajaa edes viikonlopuksi, hankin aina jonkun hoitamaan eläimiä minun ollessani matkoilla.
7. Rottani syövät kuivaruokana kasvattajan suosittelemaa sekoitusta, jossa on mm. heppapellettiä, heppamysliä, koirannappulaa ja muutamia muita aineksia. Tässä on ravintoaineet kohdallaan ottaen huomioon rottien tarpeet.
8. Kasvavat rotat saavat meillä tuoreruokaa joka päivä, aikuiset n.2-3 kertaa viikossa, josta vähintään yksi kerta viikossa on lihaa.
9. Luen eläimistä jatkuvasti lisää, sillä uutta tietoa ruokinnasta, hoidosta ja sairauksista tulee koko ajan tutkimusten edistyessä ja lajien kehittyessä.
10. Rakastan eläimiäni enemmän, kuin mitään muuta.
11. En ole liian pihi viedäkseni rottaa eläinlääkäriin. Vaikka rotta onkin halpa eläin, ei se tarkoita, että jos rotta sairastuu se jätetään kuolemaan ja ostetaan uusi.
12. Kissani ovat kaikki kilttejä, kiiltäväturkkisia, leikkisiä, sopusuhtaisia ja oikean painoisia. Yksikään ei ole ali- tai ylipainoinen.
13. Kilpikonnani on ylisosiaalinen, sopusuhtainen ja viettää oikein mukavia päiviä suuressa terraariossa ja rakastaa lämpölampun alla kellimistä. Syötän myös kilpikonnalle oikeanlaista ravintoa, unohtamatta paastoamista.
14. Hiiristäni myönnän kyllä yhden olevan ylipainoinen, Eris on väriltään sable, joten hänellä on Ay-geeni, joka aiheuttaa kauniin punaisen värin lisäksi vakavaa liikalihavuutta. Erisin ruokavaliota tarkkaillaan säännöllisesti ja muokataan sen mukaan, kun paino muuttuu. Eris on alkanut jo kiinteytymään, säännöllisen liikunnan avulla.
15. Minä olen tarjonnut kodin monille rescue-eläimille, mukaanlukien kolme kissaani, kaksi edesmennyttä luonani pidempään asustellutta rottaa ja kolme erään eläinrääkkääjän rottaa, jotka lopetettiin hyvin pian mycon, veripattien, kasvainten ja loisten takia.
16. Osaan ottaa vastaan tietoa ja apua eläinten hoidossa ja mielelläni juttelenkin virallisten kasvattajien ohjeistusta, sekä otan mielelläni vastaan tuomareilta tulevan kritiikin, jonka avulla pystyn hoitamaan eläimiäni entistäkin paremmin.

Tätä listaa voisin todennäköisesti jatkaa vielä luettelemalla kirjat, jotka on tällä hetkellä lukemisen alla, sekä artikkelit, joita olen kirjoittanut mm. Rattukseen, sekä kaikki eläinteni näyttelyarvostelut. Jos jollakulla vielä on epäilyksiä siitä, miten hoidan eläimiäni, voin mielelläni ottaa vastaan eläintensuojeluvirkailijan, joka saa tulla tarkistamaan eläimieni olot. Ikävä kyllä en voi eläintensuojeluvalvojaa itse paikalle soittaa, sillä sen jälkeen SEY voisi syyttää minua heidän aikansa haaskaamisesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.