IRC-Galleria

Kokka kohisten eteenpäinKeskiviikko 19.07.2006 20:50

Illalla simahdettiin päärynäkonjakkien jälkeen hyvissä ajoin. Kahdeksalta pirteinä hereille, aamupuurot ja köydet irti. Nokka pystyssä (kylki pystyssä, peräkin välillä pystyssä) hurruutimme Rauman ja Ukin ohi kohti Katanpäätä. Avopätkillä ikävä sivutuuli keikutteli edelleen, tavaroita sijoiteltiin taas uudelleen ja välillä tuli vettäkin katon kautta niskaan. Toisia veneitä oli hauska seurata, samankokoisista paateista saattoi välillä näkyä pelkkä masto ja toisinaan taas koko paatti kohosi parin metrin korkeuteen aallonharjalle. Samaa menoa toki meilläkin =).

Rauhallisimmilla pätkillä bongattiin kauniita luotoja, mökkejä ja kalliosaaria, majakoita ja hassuja kummeleita, punapurjeinen purjevene (näytti ihan merirosvolaivalta), lossi, sata200 väylämerkkiä ja linjataulua ynnä sekalainen purjeveneregatta. Katanpään kohdalla huomattiin, että satamaan tuuli tosi pahasti, ja päätettiin jatkaa äkkipäätöksellä matkaa jonnekin muualle. Käyntisatamakirjan perusteella valittiin uudeksi majapaikaksi Kustavin Lootholma. Satamaan tullessa jo kulkuväylällä kyltti kertoi, että matkailukeskus suljettu ja veneilijöiden palveluissa rajoituksia - perillä selvisi, että hieno paikka oli täysin kuollut ja ainoina "palveluina" yksi ulkohuussi ilman paperia ja roskis. Oltiin kuitenkin ajettu jo seitsemättä tuntia voileivän ja hedelmien varassa, eli laitettiin paatti parkkiin ja kokattiin myöhäinen lounas viiden maissa.

Nyt toivutaan pastaähkystä ja suunnitellaan matkan jatkamista yöpymään tuonne -> http://www.laurapstudio.com/satama.html Kuulostaa epäilyttävän hyvälle, tuoretta leipää, mmmmmh. Saas nähdä minne nyt päädytään =P.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.