IRC-Galleria

willywonka

willywonka

Life is beautiful <3

Uusimmat blogimerkinnät

epäonnen päiväkirja osa 2.Tiistai 19.01.2010 23:40

KAUHUJEN KOIRANKÄYTTÖ REISSU.

Kaikessa rauhassa lähdimme koirien kanssa ulos. (olemme siis erittäin väsyneitä, mahat kipeenä nauramisesta ja toipilla uusi pinkki sou gay- huivi.) kävelimme tuttua metsäreittiä. hanna jäi miusta ja toipista jälkeen ja kohta takanta kuului hannan hätääntynyt ääni "kuulitsä ton äänen???" Jami jähmettyi ja minä katsoin vasemmalle metsään ja jumalauta että juoksin lujaa. hannaki lähti juoksee ja mäen päällä sain sanottua että siellä hangessa makaa joku !!
Noh, hätääntyneenä mietimme mitä tehdä. Menimme takaisin päin mutta saakeli ko ollaan pelokkaita ni ei uskallettu katsoa mikä siellä metässä makaa..
menimme ylös ja jäimme pohtimaan tätä mysteeriä. vaimeitä ääniä ja outo musta hahmo lumihangessa.. mietimme siis että jos emme mene katsomaan on meidän vikamme jos huomisessa uutisvuoksessa lööpit huutelee paleltuneesta miehestä sienimäellä...ja jos menemme katsomaan emme kuitenkaan uskalla kohdata tätä näkyä.. siis, soitimme urhealle kristalle ja se tuli suojeluskoiramme nallen kanssa messiin.. lähestyimme kohtalokasta paikkaa ja jäimme katsomaan kauhun vallassa metsään päin.. krista soitti riston paikalle ja ripehän reippaana poikana loikki sinne polulle katsomaan mikä se siellä makaa...noh, se oli KIVI!!!!!
viddu että hävetti :D taas nää hörhöt pelkää olematonta.....? :D
mikolle sanomme että se oli ruumis ;D tai jotain vastaavaa..ei tätä voi myöntää...
selvitimme siis mysteerin eikä tartte pelätä että kalman kankea mies vainaja tulee uniimme ja syyttää meitä avunannon laiminlyönnistä ja jäätymiskuolemasta..
hitto, oltas voitu olla kyl sankareitaki ;DD Mut hanna sano että "JOS SE ON JOKU SPURGU NI MÄ EN TODELLAKAAN SIIHEN KOSKE!!! :DDDD hyvä empatiakyky vähäosaisia kohtaan ;DD
jooh, vois koittaa nukkua yhen yön hyvin ettei tällästä tartte huomenna kestää.. ei mikon, eikä naapureide, ei alakerran pariskunnan, eikä itsemme :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.