IRC-Galleria

VäsyTorstai 15.04.2010 02:37

Olis pitänyt olla nukkumassa jo tunti sitten, aamulla taas väsyttää ja kiukuttaa... Ne ei onneksi kiukuta, minä en ole aamu kärtty niin kuin jotkut. Sanot huomenta niin vastaukseksi saa murinaa ja melkein leipäveitsestä... Tosin se on jo vanha tarina =D Reilun parin vuoden takaa.

Tänään rankka päivä töissä 10 tuntia. Hassu miten sitä jaksoi sillon ensimmäisessä sesongissa painaa joka päivä 10 tuntia. Kaikki tunnit vaan mitä oli tarjolla, tosin sillon mä en valvonut näin myöhään.

Tällä pallolla on paljon erilaisia olentoja, joita ei saisi lokeroida. Mitä jos ne laatikoi, tai hyllyttää. Ei kaapittaminenkaan ole varmaan kovin väärä termi. Mielestäni lokero on aika ahdas paikka. Riippuen lokerosta, kyllä sinne saattaa yksi mahtua. Mikäli koitat kahta mahduttaa niin varmasti tulee ahdasta.
Termiä kaapittaminen käytetään, tai on ainakin käytetty, chat:eissä. Porukka kaapittaa, eli puhuvat vain yksityisesti jonkun toisen kanssa, mutta tällä taas ei ole mitään tekemistä alkuperäisen, tai siis kolmannen valituksen aiheen kanssa. Eikä tämä edes ole valitus, tämä on kannanotto =D

Ja sinä juuri tuhlasit aikaasi lukemalla jonnin joutavaa tekstiä. Senkin ajan olisit voinut käyttää järkevämmin, esim tekemällä haarahyppyjä, punnerruksia tai jotain muuta liikunnallista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.