IRC-Galleria

JoovaiTorstai 18.02.2010 09:21

Se olis taas torstaagi, ajopäivä. Tosin ajot on aika vähissä. Sit töitten jälkeen pelaan kössiä.

Kävin eilen nastolassa, onneksi ei ole pidemmällä, vain 150km suuntaan, siltikään en kerinnyt ajoissa nukkumaan, mut ei nyt ihan paha. Yhdeltä olin kotona, keskinopeus n.95km/h

TjooLauantai 13.02.2010 06:00

Tuli sit käytyä, Vittu taas mikä ilta... Ei taas tarvii hetkeen mennä käymään. Liian päissään oleva duunikaveri. Eikä oikeen muutenkaan ollut fiilistä. Sinne meni nekin vähät rahat ja mitä hyödyin? En yhtään mitään. Eikö ne oikeesti voi perustaa Lohjalle hyvää baaria... Toki vika voi olla liian pienessä veren alkoholipitoisuudessa...

Ei niin huonoa, etteikö jotain hyvääkin. Sain uusia autohifisti kavereita ^_^

Hmmm...Perjantai 12.02.2010 22:22

Pitäisköhän sitä olla hurja ja lähteä tänään baariin... =D Ihan vaan yhdelle ja sit viikon kuluttua vähän rankemmin =D

Yhden johdon tähden...Keskiviikko 10.02.2010 21:20

On se kiva, kun on joskus laittanut subinrääkkäys potikan paikoilleen. Näppärässä paikassa siinä het käden ulottivalla, autossa siis. Niin sitten kun sen johdon haluat pois sieltä. Vaikka siinä vaiheessa kun myyt vahvistimen, niin joudut puoli autoa purkamaan... YHDEN johdon vuoksi. Onneksi en ollut pujottanut sitä mistään keskikonsolin alta =D

Laivailu suoritettuSunnuntai 31.01.2010 16:59

Helposti kerkesin perjantaina laivaan. Gabriellalla käytiin ruottin puolel, ihan maissa saakka tuli käytyä. Käytiin kävelemässä aamukahveella. Oli ihan mukava kaffila =)
Laivalla ei mitään erikoista, vanha (ja ei, en tarkoita että Laura olisi vanha =D ) tuttu Haapavedeltä. Sit sielä oli muutama hullu Hyvinkältä, mut sen mä tiesinkin, siis että hyvinkääläiset on sielä.
Rahat meni, mut kivaa oli. Saas nähdä koska sitä jaksaa kerkee uudelleen lähteä. Varmaan sitten kun on varaa ja siltä tuntuu =D

=/Maanantai 25.01.2010 00:02

Taas olis vkl ohi. Mihin se aika aina häviää (juu tiedän. Menneisyyteen.) viikonloppuisin. Just vasta oli perjentai ja huomenna joutuu jo taas menee töihin.

Jälleen kerran voi mainita, kyllä naiset on ihan ihme otuksia.

Vähän meinasi olla kurkku käheenä eilisestä, sitä on varmaan tullut käytettyä ääntä vähän enemmän eilen =D

Tosiaan eilen käytiin keilaamassa, minkä jälkeen mentiin syömään. Ruokailun jälkeen Londoniin parille ja sieltä sitten Primeen mistä minut houkuteltiin vielä lopuksi Nightlifeen. Ihan jees =D Koskakohan uusiks? ;)

=/Sunnuntai 24.01.2010 23:48

Taas olis vkl ohi. Mihin se aika aina häviää (juu tiedän. Menneisyyteen.) viikonloppuisin. Just vasta oli perjentai ja huomenna joutuu jo taas menee töihin.

Jälleen kerran voi mainita, kyllä naiset on ihan ihme otuksia.

Vähän meinasi olla kurkku käheenä eilisestä, sitä on varmaan tullut käytettyä ääntä vähän enemmän eilen =D

\o/Sunnuntai 24.01.2010 11:23

Hengissä selvitty kotio saakka. Oli jees. Ruoka olis voinut olla kyllä parempaa, ei se pahaa ollut, mut odotin enemmän. Muuten Caballo on tunnelmallinen.

"Pikkujoulut"Lauantai 23.01.2010 16:37

Tänään vietetään Euromaster mp.37 "pikkujouluja". Ensin keilaan ja sit syömään. Sen jälkeen voiskin sitten mennä baariin =)

M < 3Lauantai 23.01.2010 00:49

Aika hyvät oli soundit, äMMä:s meinaan, kehtas kuunnella. Vähän meinas tosin olla viileä. Corollakin vähän jyrähti, kun pääs koittaa Toccataa ^_^ Tarvii jostain hommata se itsellenikin, tai siis onhan se mulla yhdellä levyllä, mutta kun se levy pätkii niin pahasti. Omegassa soundi kans parantunut sitten viimekerran. Vielä subin kun sais toistamaan vähän matalemmalle. Transportterin ääneen en vieläkään tykästynyt, siitä puuttuu jotain, epäilisin että lämpöä. Et tämmöistä tänä iltana, kk kuluttua Saloon.