IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

SyssyäLauantai 16.10.2010 11:05

Se rupee syksy painaan päälle ja sen myötä myös talvi. EMMA EM-finaalit käyty rotterdamissa. Oli ihan kiva reissu. Oli mukavan lämmintäkin, sellainen 17-19 astetta.
Kohta pitäisi lähteä dallaan kohti töitä.

EhkäMaanantai 13.09.2010 22:27

Se voi olla että olen ollut hivenen väärässä, ei se vieläkään soi tarpeeksi hyvin, mutta sentään kohtalaisesti. Tuli sit voitettua SM2 titteli autoäänentoistokisoissa, luokassa Experienced 2000€. Rotterdam, here I come.

Kun ei niin eiMaanantai 26.07.2010 01:46

Pitäisköhän tuo hiljalleen uskoa että mä en osaa tehdä hyvin tai edes kovaa soivaa autoa =/
Ei mennyt ihan Motoparkin kisat putkeen...

Jälleen jotainMaanantai 05.07.2010 02:58

No ei edes ole. Kuhan hämään ja huijaan Hähähähäää!!!

Puolet kesälomista käytetty, Vikon pidin alkukesästä ja juhannus viikon pidin lomaa, eli viime viikko tuli oltua töissä. Vielä olis loppukesälle pari viikkoa =) Saas nähdä mitä sitä tulee tehtyä. Kyllä sitä johonkin pitää lähteä, ei siitä muuten tule mitään. Ei se ole loma eikö mikään jos vaan kotona mähöö. Sitähän vois melkeen heittää rinkan selkään ja lähtee liftaamaan ympäri suomea. Ei ole pitkään aikaan tullut liftattua.

Corollakin on vaihtanut väriä. Se on nyt erinäköinen =) Seuraavat kisat olis 24.7. Motoparkissa. Saas nähdä miten käy. Pitäisköhän mennä koittamaan ilman viiveitä... Vähän olis vielä tekemistä, pari koteloa ja vähän johdotusta. Kyllä se siitä ^_^

Naiset, niistä ei ota mitään selkoa...

VäsyTorstai 15.04.2010 02:37

Olis pitänyt olla nukkumassa jo tunti sitten, aamulla taas väsyttää ja kiukuttaa... Ne ei onneksi kiukuta, minä en ole aamu kärtty niin kuin jotkut. Sanot huomenta niin vastaukseksi saa murinaa ja melkein leipäveitsestä... Tosin se on jo vanha tarina =D Reilun parin vuoden takaa.

Tänään rankka päivä töissä 10 tuntia. Hassu miten sitä jaksoi sillon ensimmäisessä sesongissa painaa joka päivä 10 tuntia. Kaikki tunnit vaan mitä oli tarjolla, tosin sillon mä en valvonut näin myöhään.

Tällä pallolla on paljon erilaisia olentoja, joita ei saisi lokeroida. Mitä jos ne laatikoi, tai hyllyttää. Ei kaapittaminenkaan ole varmaan kovin väärä termi. Mielestäni lokero on aika ahdas paikka. Riippuen lokerosta, kyllä sinne saattaa yksi mahtua. Mikäli koitat kahta mahduttaa niin varmasti tulee ahdasta.
Termiä kaapittaminen käytetään, tai on ainakin käytetty, chat:eissä. Porukka kaapittaa, eli puhuvat vain yksityisesti jonkun toisen kanssa, mutta tällä taas ei ole mitään tekemistä alkuperäisen, tai siis kolmannen valituksen aiheen kanssa. Eikä tämä edes ole valitus, tämä on kannanotto =D

Ja sinä juuri tuhlasit aikaasi lukemalla jonnin joutavaa tekstiä. Senkin ajan olisit voinut käyttää järkevämmin, esim tekemällä haarahyppyjä, punnerruksia tai jotain muuta liikunnallista.

*huoh*Perjantai 09.04.2010 09:52

Kyllähän tuota olis voinut enemmänkin nukkua... Noh jos sitä ensi yönä...

Tänään vallankumous ;)Perjantai 02.04.2010 13:04

Vaatteet päälle ja menoks, ACS.

=)Torstai 25.03.2010 01:11

Hirvee jumppa yhden pienen matalataajuustoistimen kanssa. Mut nyt saatiin kaverin Riesaan diskanttipaikkoja taas väsättyä eteenpäin. Huomenna vois jopa päästä läträämään hartsilla. 44päivää kisoihin, ei mikään kiire... vähän kun olis taas aikaisemmin aloittanut.... No mut eiköhän se tästä =)

^_^Keskiviikko 17.03.2010 00:24

Kävin sitten hakemassa Vantaalta itselleni uuden matalataajuustoistimen ^_^

Kohta rupee olemaan kiire... Vielä kun olis rahaa...

=)Sunnuntai 07.03.2010 21:12

Tulipas eilen käytyä Vantaalla. Kaverin bändiä kuuntelemassa. Seura oli hyvää ;)

Tänään tuli käytyä kävelemässä, jäällä hyvän pikku lenkin. Meinas joutua tekeen töitä. Umpista kun käveli =D
« Uudemmat -