IRC-Galleria

TjahasPerjantai 30.11.2007 01:55

Torstai loppuu ja huomenna olis viikon viimenen työpäivä. Vkl menee Hml, tai siis kunhan pe sinne ensin päsee, lauantaina Valkeekoskella LARP:paamassa ja sunnuntaina pitäs päästä jollain keinolla takasin Lohjalle.

Meinasi aamulla olla vaikeeta päästä töihin, kun oli lunta satanut. Meinas olla fillarilla pitovaikeuksia, löi takakumppa vaan tyhjää. Toisaalta oli kiva suditella ja vedellä peräluisussa. Elämän pieniä iloja =D

Nyt kutsuis höyhensaaret niin pääsee aamulla reippaana ylös ja kohti uusia seikkailuja.

YMMMTorstai 29.11.2007 02:02

Jälleen kerran yli puolen yön ja olen vielä hereillä. Kyllä tämä tästä. Ehkä taas joskus hamassa tulevaisuudessa.

jooKeskiviikko 28.11.2007 08:11

Taas on aamu, tosin menen vielä hetkeksi nukkumaan. Tälle päivälle vois koittaa keksiä jonkun hyvän aiheen. Tuskin löytyy mutta aina voi toivoa ja yrittää.

ohoTiistai 27.11.2007 09:12

Eilunen sit meni näköjään vähän ohi. Teinpäs eilen pitsaa, onnistuin, se on hyvää.

hymhSunnuntai 25.11.2007 22:44

Niin se on taas tämäkin viikko kohta loppu. Tuli sit kävästyä eilen baarissa, olin kuskina. Ei ole se DJ oppinut vieläkään hoitamaan hommiaan.

Tänään olin koiranäyttelyssä. Pitkästä aikaa, oli ihan kivaa, ainoo että sielä olisi voinut olla vähän lämpimämpi.

LaLauantai 24.11.2007 21:15

Vähän väsyttäis ja jotain pitäs keksiä. Kerron huomenna mitä keksin tänään. Pitäkäähän lystiä.

huomentaLauantai 24.11.2007 09:13

Jäi näköjään päivä välistä. Noh ei mahda.

:)Perjantai 23.11.2007 00:49

Näin se rupee TÄMÄKIN päivä lähetymään loppuaan. Tänään töisä ei mitään erikoista, kun olisi edes ollut jotain töitä, no saatiinpahan järjesteltyä renkaita hyllyyn. Sain kahvitauolla ajatuksen j tässä se tulee.


Jos tehdään kahvia niin jotkut keittää kahvia toiset laittaa valumaan ja toiset tippumaan.

Ehkä hivenen viilausta mutta jos eikö keittäminen edelletyä veden/nesteen kiehumista? kiehuuko kahvi kun sitä keitetään, nokipannukahvi kyllä kiehautetaan, monesti se on se maagiset kolme kertaa. jotkut hakkaa pakkia toiset tiputtaa naulan pakkiin joku tipauttaa sokeripalan sinne. tapoja on varmasti melkein yhtä paljon kuin keittäjiäkin.

Entä jos se laitetaan valumaan. jos neste valuu niin eikö se silloin mene jotain pintaa pitkin tai on siirappimaista eli valuminen on hitaampaa kuin tipuminen. Kahvipannussa harvemmin on mitään pintaa mitä pitkin kahvi valuisi alas, joten sen on pakko olla silloin PAKSUA että se valuu.

Tippuminen, vapaapudotus, mielestäni tämä on ehkä "oikein" termi jos kahvia valmistetaan kahvinkeittimellä. Yleensähän se kahvi tipahtaa sinne pannunpohjalle tai sielä jo olemassa olevaan nesteeseen.

Kertokaa toki jos olette erimieltä.


minun päiväni on täysi, enää vain nukkumista ja aamulla pirteenä töihin.

AarrrggghTorstai 22.11.2007 01:32

Tu prkl stn, Pysäyttäkää joku aika tunniksi pariksi, yön aikana, ei huomenna kun olen töissä. ei sitä aikaa välttämättä tarvii pysäyttää, voi sitä ottaa taaksekkin päin pari tuntii. Joo nyt nukkkuun.

HuomentaKeskiviikko 21.11.2007 08:56

Niin se olis taas aamu :( Olisi yö voinut kestää vähän pidempään. Mut nyt tekeen aamupalaa.