IRC-Galleria

^_^Torstai 01.10.2009 00:08

Hyvä ruoka, parempi mieli. Nyt hymyilyttää =D

Koe onnistunut. Chiliä olis voinut olla vähän enemmän.

KokkailuaKeskiviikko 30.09.2009 23:24

Mä tarviin isomman kattilan, tai sit mun pitää ruveta tekemään vähemmän ruokaa kerralla. Saas nähdä minkä makuista tuli, on vähän kaikkea. Jauhelihaa, sipulia, valkosipulia, pähkinöitä cashow (tms) ja kookos (jookos ;) ) ja papuja (valkoisia tomaattikastikkeessa) ja monivilja & riisi. Niin ja Tunisiasta tuotua tuoretta chiliä ^_^

Minusta oli kuulemma joku maininta länskärissä, en tiiä tarkkaan, että mitä siinä lukee, mut se on siitä kun pysähdyin perjantaina auttamaan tienvarteen jäänyttä.

=)Tiistai 29.09.2009 23:55

Kyllä sauna on loistava rentoutumispaikka ja rentouttavuutta lisää kynttilöillä toteutettu valaistus. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, vapaaehtoisia saunaseuraksi?

TjooMaanantai 28.09.2009 23:56

Näin se on tämäkin päivä kääntynyt illaksi ja kohta alkaa yö. Töissä ei mitään ihmeellistä, paikkojen järjestelyä.

Perjantaina olis kaverin bändillä keikka Hyvinkäällä, saas nähdä kerkeekö sinne. Menee vähän myöhäiseksi ilta jos sinne menee. Mutta toisaalta, se on viikonloppu.

HuomentaMaanantai 28.09.2009 10:04

Sinne meni se vkl, mitään ei tullut tehtyä, paljon piti kaikkea touhuta. No mut ei sitä aina jaksa, ehdi tai viitsi. Ens vkl pitäis varmaan mennä käymään pöndellä. Vähän nakerteleen sinne saunaa ja jos vähän puuta kaadettua.

=)Lauantai 26.09.2009 01:03

Punaista viintä, jotkut tuntevat sen nimellä punaviini =D, 90-luvun parhaat@yleX (parasta ennen), Tummaa suklaata ja suolakeksejä. Ois pitänyt sittenkin ostaa vielä juustoja =D

Tuli päivän hyvätyö tehtyä. Autoin yhtä naisihmistä kun sen auto oli hyytynyt tuohon tien varteen. Ensin tutkin sitä autoa, kun en ilman työkaluja mitään pystynyt enempää tekemään, niin hinasin sen duunikaverille. Sillä on työkaluja ja kokemusta. Toivotaan että se saa sen kolopallon kuntoon.

Mmm...Torstai 24.09.2009 20:39

Ei tarvinnut lähteä ajolenkille, duunikaveri kävi. Tänään sai taas tehdä töitäkin, ei nyt mitään ruuhkaa mut sen verran että koko päiväksi riitti tekemistä. Meni päivä nopeesti =)

Saas nähdä tuleekohan sitä lähettyä mettään huomenna, kaveri soitti ja valitteli kuumetta. Mikäli ei tule lähdettyä mettään niin sit tarvii keksii jotain muuta tekemistä. Ehdotuksia otetaan vastaan.

AjopäiväTorstai 24.09.2009 11:24

Tänään tarttis lähtee käymään ajolenkillä, ainakin Saint-Gobains rakennustuotteella. Mahdollisesti G-H:lla ja sit Montenilla.

Huomenna alkaa syysvaellus, saas nähdä mitä siitäkin tulee, no mut ainakin tiimi on hyvä =D

TorstaagiTorstai 17.09.2009 19:13

Aamulla paistoi aurinko pilvettömältä taivaalta, yöllä tuli vettä ja nyt satelee kuuroittain.

Piti käydä investoimassa subwoofer sisäänajo musiikkia, Prodigy, Invaders must die. Kylläpäs jytisee kiitettävästi =D

Ei tullut tänään soitinta rahtina... Kai sitä vois kohta lähtee liikenteeseen. Ehkä.

=)Torstai 17.09.2009 00:15

Kotona jälleen, olin Lohjalla kello 20, tavarat on toimitettu, enää kotelon laskentaa ja sitten alkaa rakentelu. Tosin se menee ensi viikolle. tää viikko on lomaa. Tarvii vähän kierrellä suomee =)

Tänään oli kiva päivä, tällaisia voisi olla enemmänkin, vaikka puheenaiheen keksiminen on yllättävän vaikeaa, mut ehkä ens kerralla on helpompaa =)