IRC-Galleria

=)Torstai 25.03.2010 01:11

Hirvee jumppa yhden pienen matalataajuustoistimen kanssa. Mut nyt saatiin kaverin Riesaan diskanttipaikkoja taas väsättyä eteenpäin. Huomenna vois jopa päästä läträämään hartsilla. 44päivää kisoihin, ei mikään kiire... vähän kun olis taas aikaisemmin aloittanut.... No mut eiköhän se tästä =)

^_^Keskiviikko 17.03.2010 00:24

Kävin sitten hakemassa Vantaalta itselleni uuden matalataajuustoistimen ^_^

Kohta rupee olemaan kiire... Vielä kun olis rahaa...

=)Sunnuntai 07.03.2010 21:12

Tulipas eilen käytyä Vantaalla. Kaverin bändiä kuuntelemassa. Seura oli hyvää ;)

Tänään tuli käytyä kävelemässä, jäällä hyvän pikku lenkin. Meinas joutua tekeen töitä. Umpista kun käveli =D

JoovaiTorstai 18.02.2010 09:21

Se olis taas torstaagi, ajopäivä. Tosin ajot on aika vähissä. Sit töitten jälkeen pelaan kössiä.

Kävin eilen nastolassa, onneksi ei ole pidemmällä, vain 150km suuntaan, siltikään en kerinnyt ajoissa nukkumaan, mut ei nyt ihan paha. Yhdeltä olin kotona, keskinopeus n.95km/h

TjooLauantai 13.02.2010 06:00

Tuli sit käytyä, Vittu taas mikä ilta... Ei taas tarvii hetkeen mennä käymään. Liian päissään oleva duunikaveri. Eikä oikeen muutenkaan ollut fiilistä. Sinne meni nekin vähät rahat ja mitä hyödyin? En yhtään mitään. Eikö ne oikeesti voi perustaa Lohjalle hyvää baaria... Toki vika voi olla liian pienessä veren alkoholipitoisuudessa...

Ei niin huonoa, etteikö jotain hyvääkin. Sain uusia autohifisti kavereita ^_^

Hmmm...Perjantai 12.02.2010 22:22

Pitäisköhän sitä olla hurja ja lähteä tänään baariin... =D Ihan vaan yhdelle ja sit viikon kuluttua vähän rankemmin =D

Yhden johdon tähden...Keskiviikko 10.02.2010 21:20

On se kiva, kun on joskus laittanut subinrääkkäys potikan paikoilleen. Näppärässä paikassa siinä het käden ulottivalla, autossa siis. Niin sitten kun sen johdon haluat pois sieltä. Vaikka siinä vaiheessa kun myyt vahvistimen, niin joudut puoli autoa purkamaan... YHDEN johdon vuoksi. Onneksi en ollut pujottanut sitä mistään keskikonsolin alta =D

Laivailu suoritettuSunnuntai 31.01.2010 16:59

Helposti kerkesin perjantaina laivaan. Gabriellalla käytiin ruottin puolel, ihan maissa saakka tuli käytyä. Käytiin kävelemässä aamukahveella. Oli ihan mukava kaffila =)
Laivalla ei mitään erikoista, vanha (ja ei, en tarkoita että Laura olisi vanha =D ) tuttu Haapavedeltä. Sit sielä oli muutama hullu Hyvinkältä, mut sen mä tiesinkin, siis että hyvinkääläiset on sielä.
Rahat meni, mut kivaa oli. Saas nähdä koska sitä jaksaa kerkee uudelleen lähteä. Varmaan sitten kun on varaa ja siltä tuntuu =D

=/Maanantai 25.01.2010 00:02

Taas olis vkl ohi. Mihin se aika aina häviää (juu tiedän. Menneisyyteen.) viikonloppuisin. Just vasta oli perjentai ja huomenna joutuu jo taas menee töihin.

Jälleen kerran voi mainita, kyllä naiset on ihan ihme otuksia.

Vähän meinasi olla kurkku käheenä eilisestä, sitä on varmaan tullut käytettyä ääntä vähän enemmän eilen =D

Tosiaan eilen käytiin keilaamassa, minkä jälkeen mentiin syömään. Ruokailun jälkeen Londoniin parille ja sieltä sitten Primeen mistä minut houkuteltiin vielä lopuksi Nightlifeen. Ihan jees =D Koskakohan uusiks? ;)

=/Sunnuntai 24.01.2010 23:48

Taas olis vkl ohi. Mihin se aika aina häviää (juu tiedän. Menneisyyteen.) viikonloppuisin. Just vasta oli perjentai ja huomenna joutuu jo taas menee töihin.

Jälleen kerran voi mainita, kyllä naiset on ihan ihme otuksia.

Vähän meinasi olla kurkku käheenä eilisestä, sitä on varmaan tullut käytettyä ääntä vähän enemmän eilen =D