IRC-Galleria

*huoh*Keskiviikko 21.10.2009 21:58

Joskus on päiviä että vastustaa, tänään oli vähän semmoinen päivä. Ei oikeestaan muuten mutta kun hylsy ei sovi navan ja mutterin väliin ja rengas pitäisi ottaa irti niin rupee vähän nakertamaan, samoin kuin se että kompåura ei tuota tarpeeksi litroja, että paineet pysyisivät ylhäällä, koska muuten pultteja ei saa auki.

*Tiistai 20.10.2009 01:17

Näin se rupee maanantai olemaan lopussa. Ruokaa, sauna ja viihdettä ruudulta. Siinä on ollut tämän illan ohjelma. Töissä oli puoli kiireistä, kokoajan olisi saanut tehdä jotain, jos olisi jaksanut, meinas mennä vähän lonnimisen puolelle. Fiilis ihan kuin olis ollut tai ollut tulossa kipeeksi, mut kuumetta ei ollut kuitenkaan.Viikonloppu oli hyvä, vaikkakaan en saanut niin paljon aikaiseksi mitä olisin halunnut. Mutta pääsipähän rentoutumaan ja irti arjesta.

Kaksi jätkää notskilla, puheen aiheet, autot, intti, naiset ja oli niitä aiheita muutama muukin. Naisista puhuttaessa mieleeni tuli ajatus, että pitäisi kysyä suoraan "Kuules pimu! Mitäs tykkäisit jos tulisin ja tekisin susta mun naisen?", mutta kun ei tiedä yhtään toisen tuntemuksia. Olenko minä se jota hän ehkä haluaa halata, tai kenet hän haluaisi nähdä. Uskoisin että olen tehnyt itseni hyvinkin selväksi. Selvemmin ei voi sanoa kuin sanomalla suoraan.
Nyt se on esitetty epäsuorasti, sitten vaan jännityksellä odotetaan vastausta....

...mikäli sitä ikinä tulee.

NiiMaanantai 19.10.2009 02:52

Mettäs oltiin, ei olla enää. Taas meni 1 vkl... Ois kyl tarvinnut pari samaan putkeen.

PerjantaiPerjantai 16.10.2009 10:09

Se olis taas perjantai. Tänään olis miitti Kivihovissa, kello 19. Autohofiä ja turhanjauhantaa. Sieltä siten ammun Renkon kautta Mäntyharjulle. Sunnuntaina pois sieltä. Hyvää viikonloppua kaikille.

Viikko puolessansaKeskiviikko 14.10.2009 20:43

Oikeestan se on töiden osalta jo yli, huomenna olis ajopäivä, en sit itedä kun tänään tuli jo heitettyä yksi lenkki. Oli muuten hiacessa kuormaa =D

Rupee taas rauhottumaan, alkuviikko oli hirveetä tohinaa. perjantaina on taas kiirusta, samoin varmasti ensi viikon alku. Kun väki palaa mökilta tms. Syyslomat loppu niin palaavat takasin arkeen ja vaihtelevat talvirenkaita alle.

Kohta on viikonloppu, perjantaina olis autohifimiitti Kivihovissa, alkaa kello 19. Sinne vaan kaikki kykenevät.

MenoksiLauantai 10.10.2009 22:27

Kaverille pitämään seuraa, mitä sitä yksin kotona istumaan.

TaasPerjantai 09.10.2009 10:24

Se olis perjantai, viikko mennyt kohtuu nopeesti, saas nähdä mitä sitä tulee tehtyä viikonloppuna.

TorstaagiTorstai 08.10.2009 10:26

Jahas, se olis tänään taas ajopäivä. Saas nhdä onkohan tänään mitään vietävää mihinkään. Noutoja G-H:lta on varmaankin.
Olis edes paremmat audiovehkeet, niin ajelis mielummin, kaikkea ei voi saada, mut voisin silti vähän parantaa toistoa ;)
Mitään sanomatta joku ilta jäädä nakertamaan ja laittaa Atego humppaamaan =D

SyksyKeskiviikko 07.10.2009 20:22

Jälleen syksy saapuu, värjää puut, pensaat ja varvut upeaan väriloistoon.

Ilta tummuu, kynttilät lepattavat. Sade ropisee ikkunaan, puut huojuvat tuulessa.

Aurinko nousee yöpakkasten saattelema pilvettömälle taivalle. Tukeva aamupala, leipää, kahvia, mehua, mahdollisesti puuroa. Eväs leivät ja kahvi reppuun ja ulos. Hengitys höyryää raikkaassa aamuilmassa.

Kyllä syksyssäkin on puolensa =)

Vähän jyrsiiTiistai 06.10.2009 21:24

Kuten sen joku jo jossain tuola palautteissa sanoi, Vähän on liian "Tikkari"
Kukakohan muistaa miksi IRC-galleria perustettiin, tosin joo, maailma kaipaa välillä uudistuksia, mut olisivat voineet vvaihtaa nimen suoraan pelkäksi Galleriaksi. Jättänyt sen IRC:n pois sieltä sotkemasta...