IRC-Galleria

TaasMaanantai 28.04.2008 01:06

Näin se taas meni tämäkin viikonloppu, la töissä ja sieltä suoraan Hämeenlinnaan. Oli ihan ok ilta, huomaa että rupee kesä tulemaan, rupee olemaan autoa liikenteessä :)

KevätPerjantai 25.04.2008 09:37

Näin se rupee tämäkin viikko lähestymän loppua, vielä olis kyllä huomenna töitä. Noh mutta kyllä se siitä.

Tämän talon kulmalla on viinimarjapensas, siihen on tämän viikon aikana tullut lehdet. Kyllä se rupee kevättä ja sen jälkeen kesää pukkaamaan. Mitäköhän tästäkin kesästä tulee...

Siirappi varoitus.Torstai 17.04.2008 01:16

Katsoin juuri elokuvan Stardust. Tykkään siitä elokuvasta, vaikka se onkin aika "hömppä"leffa, mutta se on myös fantasia <3

Where, o where shall I find mine star. The one that will shine brightly next to me.

Alla oleva teksti on lainaus elokuvasta Stardust (tähtisumua), puhuja on tähti, tähti nimeltä Yvaine.

"Muistatko, kun sanoin tietäväni vähän rakkaudesta?
Se ei ole totta. Tiedän paljon rakkaudesta.
Olen nähnyt sitä. Olen nähnyt sitä vuosisatoja.
Se on ainoa asia, joka tekee maailmanne katsomisesta siedettävää.
Kaikki sodat, tuska, valheet, viha. Halusin niiden takia kääntää katseeni pois, haluamatta katsoa alas enää ikinä, mutta kun näen, miten ihmiskunta rakastaa.
Voit etsiä maailmankaikkeuden joka puolelta, etkä löydä mitään kauniimpaa. Joten...
Tiedän että rakkaus on ehdoton, mutta tiedän, että se voi olla myös ennalta arvaamaton, odottamaton, hallitsematon, sietämätön ja erittäin helppoa sekoittaa vastenmielisyyteen.
Yritän sanoa, Tristan, että luulen rakastavani sinua. Sydämeni tuntuu siltä kun se yrittäisi paeta rinnastani. Ikään kuin se ei kuuluisi enää minulle. Se kuuluu sinulle.
En halua mitään vaihdossa, jos tahdot sen. Ei lahjoja eikä tavaraa. Ei kiintymyksen osoituksia. En muuta kun tiedon, että sinäkin rakastat minua. Vain sydämesi, vaihdossa minun sydämestäni."

Ei lahjoja eikä tavaraa. Ei kiintymyksen osoituksia. En muuta kuin tiedon, että sinäkin rakastat minua. Vain sydämesi, vaihdossa omastani.

Onko tämä liikaa vaadittuu... Rakkautta minuun sellaisena kuin olen...

=)Maanantai 14.04.2008 02:52

Viikonloppu oli ihan mukava. Vähän se vaan on lyhyt kun on la töitä, mutta mitäpä muuta sitä sinkku tekis kun töitä...

Oli kenraaliharjoitukset, ne sujuivat ilman suurempia ongelmia. Tykkäsin, mielestäni viikonloppu oli oikein onnistunut, tietenkin se olisi voinut mennä paremminkin, mutta olosuhteet huomioon ottaen. Oli hyvin viihdyttävää :)

Kiitos teille, että te tätä kuitenkaan lue, mutta kiitos kuitenkin :)

Jotain oliTiistai 08.04.2008 22:34

jotain mulla olivielä mielessä, oli ihan pari minuuttia sitten, mutta unohdin sen. Jotenkin se liittyi varmaankin tuohon päähän potkimiseen... Ois muuten voinut olla se että, miksi naisille ei kelpaa se kiltti ja hyvä mies? Rentut, huonostikohtelevat, tunnevammaset, pi**un vonkaajat, väkivaltaiset kyllä kelpaavat. Noh mut tätä tämä on. Onneksi en ole helposti katkeroituvaa sorttia. Kukin tekee omat valintansa ja niiden mukaan elää, minulle on turha tulla ruikuttamaan. Saatan pian olla ilkeä siinä tilanteessa. Lyö lyötyä, käännä veistä haavassa. Joo tiedän että se ei ole reilua, mutta elämä ei olekkaan reilua.

Life is pain, get used to it ! !

HÄHÄÄÄÄÄ!!!

Jep jepTiistai 08.04.2008 22:28

"Näin se elämä taas potkii päähän", "Aina ei mee nallekarkit tasan, mut miks mun pitää aina hävitä?"

Onhan noita sanontoja.

Töitä töitäMaanantai 07.04.2008 22:32

Taas saa töitä painaa, olis kiva jos ei ihan noin paljoo tulis, vaan silleen että ne kerkeis puuhastella pois. No mut meneepähän päivät nopeesti. Vähän meinaa paikat olla kovilla, selkä varsinkin. Hirvee jumitus lapaluitten välissä, voiskin oikeestaan mennä tänään saunaan. Löhöilemään lauteille, antaa lämmön tunkeutua lyihin ja niiden ytimiin. RAuhoittaa särkeviä lihaksia ja tehdä muutenkin hyvää koko keholle.

Jos sitä vaikka rentoutuis pitkästä aikaa.

Pidetään mieli korkeella ja silmät auki. Kyllä sitä jotain kivaa yleensä tulee vastaan.

=)Tiistai 01.04.2008 23:42

Huomaa että kevät on tulossa, Töitä on riittänyt kiitettävästi tälle viikolle. Ei siinä muuten mitään mutta kun unohdin käydä kaupassa niin ei ollut aamupalaa, vähän meinas puhti loppua kun pääsin vasta 13.15 syömään, mut oma vika.

Aprillaus päiväkin tänään ollut. Radiossa puhuivat jotain piloista jossain vaiheessa. mutta kiitettävän rauhassa olen saanut olla.

RiutuenPerjantai 28.03.2008 09:00

Perjantai, eik yllä yhtään tunnu siltä. Tänään pitäs mennä nastolan, katsomaan jos saisin yhen Carine E:n tulille. Saas nähdä onnistuuko.

Päästäinen oli j meni, oli ihan kivaa, jos ei ota huomioon että olin pikku kuumeessa pari päivää. Kilometrejä tuli vähän enemmän kun piti, kun piti käydä Pyhännällä lenkki. Temmekseen mentäessä. Noh mutta sehän on vaan rahaa mikä siinä palaa :) ja sitä saa aina lisää.

Kohta vois lähteä töihin.

TänäänKeskiviikko 19.03.2008 09:14

Tänään on töissä auditointi, saas nähdä kuinka tarkoin onnistuin säätämään ilmanpainemittarit.