IRC-Galleria

ÄHLauantai 17.11.2007 01:56

Rupesin taas katteleen että mitäs helvettiä, kyllähän mä eilen kirjotin tänne. Tarkemmin kun katsoo... Joo ALOITIN kirjoittamaan tänne eilen ja kun sain homma npäätökseen niin se oli 2 yli puolenyön. Eli merkintä tuli tälle päivälle. Hymph :/ No ei mahda mitään.

Tnän ois voinut ihan hyvin olla perjataifiilis, ja ositain olikin. Sitten muisti että huomenna on töitä :/ Ei jaksais. No tosin se on rahaa :) Ja sitä tarvii taas tällä hetkellä, niin ehkä sais ton roposen liikenteeseen tuosta parkkikselta. Rupee tympäseen kun ei pääse kuuntelee musiikkii. Eikä käymään missään kauempana. On monta paikkaa missä pitää käydä kuhan vaan saan auton liikenteeseen.

Sitten kun siihen sais sen uuden soittimen, niin sit ois taas hyvä fiilis, viikon ajan ja sit haluu taas lisä siihen kaikkee kivaa, audio paremmaks. Mulla on liikaa vapaa-aikaa. Tosin en kyllä välttämättä enempää viikossa tätä hommaa tekis. Kyllä sitä nyt tekee sen 10 tuntisen päivän jos on tarvetta, mutta kyllä se rupee hivenen puuduttamaan. Pitäs kekkasta jotain muutakin toimintaa. Ois auto kunnossa niin vois ruveta heittään vkl keikkaa. Tehä jotain ihan muuta, vaikka jotain ulkotöitä :) jos on hyvä keli... Tosin huonoa keliähän ei ole olemassa. On vain huonoja VARUSTEITA. noh jos tästä taas påainelis unten maille niin pääsis aamulla ylös. Tosin eipä sen kanssa ole ollut vaikeuksia. Huomenna vois tehä jotain kiva :)

Ötylitöyksyt

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.