IRC-Galleria

Neljänsuora @ Salo 10.06.09Torstai 11.06.2009 03:33

Lähin yhden jälkeen junalla kohti Saloa ja siellä sitten olin puol kolmelta (: Siinä hetkisen odoteltuani Henna jo tulikin ja lähdettiin syömään :'D Joo ja sitte Joonas tuli ja si kierreltiin sen kans vähä kauppoi ja otin Anttilan seinältä Neljänsuoran keikkajulisteen ja si äkkiä torille (: Siel oli se suunnistushörkä just loppumas ja päästii johonki kolmaneteen riviin, en oikeen päässy keikan fiilikseen ku se alko niin yht'äkkii ja yleisö oli lievästi sanottuna paska, ja sit jossai kohdis pääsin ujuttautumaan eturiviin ja Joonas lähti siinä sitten keikan aikana ja nii keikka kesti 45min. En tosiaan oikeen päässy fiilikseen ja se meni jotenkin ohi. Sitte pojat tuli jakaa nimmareit ja sain omistuksel tohon julisteeseen :'D
"Ai sä oot tälläsen jostain löytäny" -A
En sitte viittiny siinä ottaa yhtistä ku oli nii helkutisti porukkaa ni se olis menny vaa piloille ja alko ahdistaa ja halusin vaa äkkii siit ihmislaumasta pois.
Ei siin sit kauheesti aikaa ollukaa tokaan keikkaan ja vähä aikaa istuskeltiin siinä ja si mentiin jo hyvis ajoin lavan eteen ja si ei Henna halunnukka kattoo keikkaa ni se lähti jonneki pois si ja jäin itekseni keikal :D Haha ei kivaku ennen Teuvo, Maanteiden kuningasta Antti käski kaikkien harjotella pomppimista et seuraavas biisis pompittais, nijoo pari ihmist siel tyylii si harjotteli, minä mukaan lukien :D Nojoo si ku kertsi lähti soimaan ni siin eturivis mä pompin vaa iha täysii itekseni ja Antti kattoo ja hymyilee, ellei jopa naura siel :D Ketää mun vieres, eikä varmaan takanakaan pompi! Et jees x)
Nojoo si tuli encorekin, oon monesti aatellu ku oon lukenu et Hilmaa ja Onnia kehutaan et millanenkoha se on, mut eiiiiij se oli ihana! Ja si jossai välis nii ne aidatki heitettiin siitä helkattiin ja päästiin vähä lähemmäs lavaa, kivako menin siihe reunaa ottaa Antista kuvaa ni oiiij ko tää posettaa, harmi vaa et siitä kuvasta tuli paska eikä siitä välity se et se mitää kattois edes kameraa, mut söpö se oli! Joo no siitä sitte keikan jälkee Henna tuli takas ja lähettiin sinne sivumpaan ni sain sitte Esen, Jullen ja Antin kans yhtikset (; oo ja halasin Anttii, se oli jotenki vähä hämillään :D joomoro, se tuoksu hyvälle! :D haha.
Jajoo Esen kans siinä vähä jotai puhuin, se kysy et ollaanko Salosta ni olin et eiku et Ypäjältä ja et nähään varmasti viel kesäl ni tää vaa jotai et "nii mehän tullaan Loimaallekin Pappisten lavalle" öö mitä vittua, se ties mis Ypäjä on! Pointsit siitä (;
Mahtavaa siis oli! Ja si kottii (:

KIITOS Antti, Julle, Ese, Jasse, Parta, Joonas ja Henna ! <3

p.s. tos kuvas se pitäs kattoo kameraa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.