IRC-Galleria

Pori 06.06.09Maanantai 15.06.2009 01:58

Rosa tuli meille jo perjantaina ku oli tiedos et herätys olis kello 6 et joo moro ei yhtään väsyttäny sit aamul! Lähettii si puol kasi Forssaan ja sielt kasilta Porii ja oltiin siel sitte kymmeneltä ja si ku päästii bussist pois ni tuliki heti seuraava bussi ja Jonna tuli siitä, tulkittiin karttaa hyvin ja lähettiin suunnistamaan ja löydettiin jopa! Jes! Jjoo si heti ku saavutiin sinne ni nähtii et ai Annu ja Janinaki on tääl ja mentii siihe niiden luo ja eturiviin, soundari alkoki siinä si heti ku oltii saavuttu paikalle ja keikka alko 10.30. Se nyt oli sellanen perus akustinen, porukka vaan katteli eikä oikee mitää taputuksii rytmis tullu, paitsi mitä me nyt siinä edessä sitten parissa biisissä :D Oli aika jees ottaa kerranki kuvia ettei tarvinnu zoomaa yhtää ko ne oli ihan siin edes : D Tais tälläset biisit tulla (ei järkäs):
-Every song I hear
-Sweet words and a lonely night
-Innocent eyes
-Voices of the past
-Insomnia
Ainii ja siel oli Maria ja Into. INTO PIUKASSA! (Satu know) Joo ja siinä sitte Koop jakeli nimmareit, iteki hain toho levyn kanteen ja yhtikset sitte viel. En tie muistiks se mua mut se oli ainaki sillei tuttavallisel äänensävyl et "mooooi" ku menin siihen kuvaa :D Jjoo ja sit seuraava keikka oli 13:30. Hilluttiin siinä välis ympäri sitä Tukkutoria ja kyylättii hetken aikaa Kengurumeininkii mut oli vähä tylsää ni päätettiin sit Rosan kans käppäillä keskustaan ja olin saada sydärin ku Lasse käveli vastaan. Mut vittuku ei siinä mitää voinu mennä jutteleen ko se oli jonkun äijän kans ja ei se kuitenka mua muista. Mut oikeesti, mitä vittua se siellä teki? Miksei se vaan mennyt suoraan Lahteen kun ei se kuitenkaan soittanut? No, ehkä se oli joku sen kaveri ja moikkas sitä si :D Ei siitä ihan ota selvää.
Joo ja toisella keikalla oltii iha siinä keskel ni kuvakulma oli tosi kröhöm kiva x) Nojoo, settilista oli sama ja mukavaa oli taas :) Sit Koopil piti olla siinä aikaa vaan 10min mut se oli siel varmaa yli puol tuntia ennenko ne lähti, haha :D Halasin sitä sitte ja se toivotteli hyvää kesää ja sanoin jotai et nähään kyl viel kesän aikana ni se oli vaa et "kiva" ja ainii kiitteli se et tultii keikalle :'D Nojoo eipä siinä kauaa tullu puheltua, muta sain Satulle ainaki videoterkut sit viel. Joo ja en olis halunnu lähtee sielt kotiin, oltais kyl keritty hyvin viel kolmen bussiin mut jäätii si kattoon viel Kengurumeininki, haha oon aina ajatellu et kaikki kyylää sitä iha läpällä ja ko Ilari on siinä mut sehä oli hauska! Ei vittu oltii siel eturivis vaa xD Joo ja si lähettii Jonnan ja Rosan kans asemalle ja neljän bussil kottii. Oli vähä tylsä 2h bussimatka taas ja kivako ei ollu syöny ku aamiaisen joskus seittemä aikaa ja si karkkia ni oli vähä nälkä. Si vietii Rosa kotii ja ja sillei si (: Mukavaa oli taas jälleen kerran!

KIITOS Rosa, Jonna, (+Annu ja Janina) ja Koop ! (+Maria, Into ja Kengurumeininki) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.