IRC-Galleria

Neljänsuora @ Aura 27.02.10Maanantai 01.03.2010 01:30

Joo, lähettii Marjon ja Jarin kaa ajelee kohti Auraa siinä seittemän aikaan, oltiin sit jo aika ajois Nuoriksel mut mieluummin liian ajois ku myöhäs. Sit päästiin joskus 10 vaille kaheksan sisälle. Istuttiin hetki ja todettiin, et Henkka & Kulkurit oli jopa ohan hyvä, hyvii biisei ja sillee ! Sit ei menny kauaa ni Merja tuli. Kolme settii, eka alko 20.30 ja eka setti oli jo sellast tykitystä, et ties jo siin vaihees et illasta ei voi tulla mitään muuta ku täydellinen ! Jassee oli tuuraamas taikuri, mikäs siinä, hyvin seki suoriutu :) Fiilis oli niin huipussaan. Yleisö oli ihan kingi ! Tosi paljon porukkaa ja kaikki laulaa, tanssii ja pomppii ihan innoissaan ! Joo olin iha fiilareis ku Runkomäen iltamat tuli<3 Se biisi jotenki vaan on nii huippu ! Pojilla oli vaihteeks vähä omaa kivaa, Antil ja Jullel vähä silmäpelii ;D Eskon katseet oli taas kivoi, tyksin siitä miehest<3
Tuulikki ja Siipirikko tuli kaks kertaa ja sittee kaiken kruunas kyl Löytäjä saa pitää<3 Laulettii Marjon kans vaa iha täpöl mukana, miten niin ollaan kuunneltu sitä vähän facebookist ? Mutjoo, yleisö otti sen ihan pirun hyvin vastaa ! Heti alkutahdeis kaikki taputti, mahtavaa :)
Se biisi on niin hittikamaa<3

Sitt nimmarijono, meikä sekos tai jotain? Kädet tärisi, sydän hakkas hulluna ja pelotti tosi paljo mennä sinne poikien luo :o Ei enää kiitos näitä keikkataukoja, koska niiden jälkeen se meno menee sit tälläseks.
Sit Merja ja Marjo vaa pakotti mut meneen sinne :D Ooo, Antti oli tosi ylpeetä ku muisti mun nimen ;D Kymmenes kerta toden sano ! Mahtavaa ;D En osannu paljo mittää jutel niille, olin tosiaa vähä diudiu. Mut ei se mittää :) Antin kans tuli sit mukava videokin x) miten niin naurettiin vähä sen jälkee ? x)
Jubattiin taikurinki kaa, jeeee :D
"terve" -Mikko
"terve terve" -mie
"tervetyerve. toivottavasti. HEHE. terve terve" -Mikko

eiiih xD naurettiin vähäc.
Oli kyl seura mitä mahtavinta, illal sai nauraa vatsalihakset kipeeks, keikka oli ehkä Nelosten paras millä oon ollu, ja jätkät oli ihanii, vaihteeks ;)

KIITOS Marjo, Merja, Mikko, Jussi, Julle, Antti, Esko ! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.