IRC-Galleria

Viimeinen kolmannesTiistai 04.09.2007 12:00

Voiton puolella ollaan!

Onni on 28vk ikäinen ja jos nyt päättää ulos tulla niin selviytymismahdollisuudet on hyvät :)

Empä vain koskaan olisi tajunnut, millaista mekkalaa tuollainen kilon painoinen pikkuruinen saa mahassa aikaan; mulla on koko kalusto ihan sekaisin tuolla. Yöt alkaa olemaan aika levotonta aikaa ja päivisinkin tekee huonoa se hurjin polkkaaminen. Nahan läpi erottaa jo käden, varpaita jne. Hitto se on rajun näköstä :D!!!
Se reagoi kosketukseen; jos painan mahan päältä siihen kohtaan mihin potkii niin minusta se kyllä potkii takaisin...? Mahtaako olla totta.. mutta on hauskaa kuvitella, että me "kommunikoidaan" jo joten kuten.
Meillä on projektina kehittää Oninlle omat kuulokkeet ja ajateltiin opettaa se kuuntelemaan Vangelis:ia ilta/uni-musiikkina. Tompan siskon pokaan (6kk) se tehoaa Hyvin!

Vaatetuksen kanssa alkaa olemaan vakavaa ongelmaa.
Mie kun en suostu tasan millään alkaa ostamaan uusina niitä ihan sairaalloisen hintaisia äitiys-vaatteita niin vaihtoehtona on siis kärsiä näin: on enää parit housut kun menee päälle ja silläpäs täällä hillutaankin lähinnä yöpaita ja -pöksyt päällä *heh*
Kävin eilen kaupassakin yökuteet niskassa! Vetaisin vain puseron "suojaksi". On oikeasti ihanan vapauttavaa, kun on tullut sellainen olo, että ihan 100% paskan väliä mitä kukaan kattoo; näin on hyvä eikä millään muulla väliä. Tohvelit jalassa kauppaan, pakkasiin asti!
Mutta niin...onko täällä maaseudulla muutenkaan niin väliä...?

Nyt on vissiin alkaneet myös ne liitoskivut yms oudot odotetut.
Kävellessä vihloo kivasti tonne alanivusiin, vatsan iho on alkanut kutiamaan (>sinkuu) ja samoin tissit. Ja se kutina on välillä sellaista, että sitähän toimittaa ihan tajuamattaan vaikka kassajonossakin :D ...ja sitten huomaa ne "ilmeet"....noloa...

Muuta kun ei pahemmin voi tehdä niin Onnille on syntynyt käsitöitten merkeissä jo pieni kasa vaatetta ja muuta tilpehööriä. Sitä tule makoiltua enimmäkseen sängyllä puoli-istuvassa asennossa, koira jaloissa ja virkattua/huovutettua yhtä ja toista. Kävelylenkeille ei huvita nöitten liitoskipujen takia pahemmin lähteä. PiuPiu ei mikään raketti ole kun sen kans käy lenkillä, mutta menee valonnopeutta kyllä siihen tahtiin verrattuna mihin mie enää pystyn :D!

*

Tällaista tähän hetkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.