IRC-Galleria

KuulumisiaLauantai 20.10.2007 13:11

HO-plaa jälleen!

Onni potkii nyt viikoilla 34+5 ja mulla repeilee vatsalihakset kohta; Toukkasella on niin paljon voimaa jo, että mie painun kaksinkerroin jos oikein alkaa rokkailemaan.
Paljon se tuntuu vieläkin viihtyvän poikittain ja vääntäytyy ko.lempiasentoonsa vaikka väkisin..siitäpä ne kivutkin kai. Tuntuu kyllä kun tulisi nahasta läpi kun venyttelee vakavissaan. On selvästi kettuuntunut tilan ahtaudesta ja mie olen vaistoavinani pientä kiukuttelua välillä :)

Nyt on alkanut tuntumaan, että Onni taitaa yllättää meidät ja pysyä vaaditut viikot sisällä, tulematta sittenkään ennen aikojaan ulos.
En ihmettele jos menee yliaikaiseksikin :D
Eipä tuota tietä...Mutta jos liikkeistä ja ahtaudesta ennustaisi, niin kyllä sen luulisi tahtovan jo kohta lentoon. Syntyy aivan varmasti siivet selässä valmina :D

Kohdunsuulle, ihan alaosiin vatsaa on alkanut ilmaantumaan hemmetin ilkeää vihlontaa. Osittain johtuu varmasti Onnin hyppelystä, mutta vihloo muutenkin; mistä mahtaa olla merkkinä? Jos putkeen jää vihlomaan niin silmissä sumenee mukavasti..aika hiton kammottava tunne ON.
Tuskailin itsekseni, että perhana jos sitä samaa vihlontaa tulee synnyttäessä ja kestää putkeen tuntikausia, niin mie näen itseni jo makaamassa epiduraalituutit selässä..*yäks* Tai vaihtoehtoisesti taju kankaalla.


Pakkasin männä viikolla synnärilaukun valmiiksi ja -jostain syystä- ilmapiirissä leijuu VAHVA taikauskoisuus siitä, että se on huono merkki. Sen jälkeen on jännittänyt aivan tolkuttomasti välillä ja "kuuntelen" kroppaa entistä tarkemmin koko ajan.
Yks jännä juttu on tullut huomattua tässä siitä lähtien kun massu alkoi kasvamaan näihin isompiin mittoihin ja liikkuminen hidastui tähän "hylje ryömii kuivalla maalla"-tahtiin;
PiuPiun kanssa lenkillä käydessä (mjaah, lenkillä tosiaan > mie raahustan perässä ja Piu odottaa kyllästyneen näkösenä :D ) mie en uskaltaudu mettään enää ollenkaan, en edes tuohon meidän omalle pläntille käymään.
Jäin miettimään mistä se johtuu, se jännitys siis ja hetken mietinnän tuloksena Luulen tajunneeni syyn (ja tässävaiheessa voi soitella apujoukkoja tarkistaman, missä kuosissa täällä ollaan jos liian huuhaalta kuulostaa!):
Eikös tuota luonnossakin tiine naaras ole aika heikoissa asemissa saalistajiin nähden? Karkuun ei pääse ja useimmiten meidän tapauksessa tuo Uros ei ole mukana "suojelemassa", vaan mie ja koira kaksin. Mie oon ihan säikkynä koko ajan! Kun mettässä käytiin, mie pälyilin ympärilleni koko ajan ja pienestäki risauksesta säikähdin heti..Ja auta tossa kerran kun kuulin selvästi jonkun isomman eläimen (ellei sit ollu ihminen..?) kävelevän puskan takana alta 10m etäisyydellä, niin mie oisin ollu valmis juokseen pakoon!
Aivan kipiä tunne kyllä, mut luulen että tuo yllä mainittu ois se realistisin syy :)
Tai sitten osansa koko juttuun tekee myös se, että mie olen henkisesti valmistanut itseäni "luonnon vietäväksi"; Synnytys itsessään jännittää kyllä, mutta kiehtookin kauheasti; mie haluan päästä kokemaan sen tuskan aiheuttaman "transsin" mihin moni nainen sanoo vajonneensa kun kipuraja ylittyy.
> Eläimiähän tässä ollaan ja kun antautuu luonnon "syliin" vietäväksi, niin ehkä siinä herää tavallaan muitakin vaistoja pelaamaan, mitkä normaalisti olisi "sammuksissa"..?


Pesänrakennus on kovassa vauhdissa ja tämä viikonloppu viimeistellään keittiötä kuntoon.
Makuuhuoneesta puuttuu enää listoja, vesijohdot Tomppa on saanut jo vedettyä ja ainoa täysin kesken oleva on enää ns. olohuone, josta levytetään 1 seinä ja maalataan pystyuuni uusiksi (siinä on varmasti kovin työ edessä...argh).
Remontti-uros on siis hyvässä vauhdissa ja mie naaraana laitan kaikenmaailman esteettiset seikat kuntoon; hitto että kämpän sisustus voi olla kallista, itkettää jo perhana!
Vaikka meillä pääosin mie ostan kaiken kierrätettynä, kirpuilta yms niin jotkut halutaan uutenakin laittaa, esim. niinkin "turhaa" kuin verhot, sängynpeite yms...Niillä saa kivasti uutta ilmettä muun kierrätetyn kans aikaan, mutta *jumalauta* pelkkä päiväpeitto ja verhot tuli maksamaan 60e!!!!!
Toisille tuo summa ei kai ole vielä mitään, mut piru vie; mie tyhjentäisin yhden kirpputorin roinasta tuolla summalla ja sisustaisin makkarin Kalusteineen vielä päälle :D !!! *hehhee*
Eri asia oiskin sitte, tykkääkö siitä huoneen ilmeestä kukaan muu kuin minä;
Mie rakastan värien sekamelskaa, mutta Tomppa ei ehkä niin paljoa. -Joten kompromisseja tehden edetään ja *uskokaa tai älkää* me ei olla vielä kertaakaan riidelty yhtään minkään remonttiin, hankintoihin, sisustukseen tms takia ollenkaan; kaikki on sujunut kuin itsestään ja sopimukset syntyy luonnostaan. Molempienhan täällä on viihdyttävä joten paree ottaa huomioon muutaki ko oma napa :D Vaikeuksia ei siis ole ollut, ne taitaa odottaa vasta sitä aikaa kun aletaan tämä toinen puolisko talosta tekemään? :D

Seuraava etappi olisi kierrätyskeskus -yllättäen!
Löysin 5e:lla hoitotason, mutta alle pitää löytää vielä lipasto tms tavaran säilytykseen ja paikallinen kierrätys alkaa olla ainoa vaihtoehto enää; kaikki muut paikat on koluttu läpi Parkanoa myöten (jopa huonekaluliikkeet) eikä mistään löydy sopivaa. Onnetonta... Tais sekin projekti mennä tehtäväksi ite?
Meidän kuuluisa motto katos on; "Tehhään ite, prkle" ja arvaahan huvikses kuinka pitkä lista tuota ite tehtävää olisi!

>>wiuh>>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.