IRC-Galleria

Harhailua ja julistamistaTiistai 28.08.2007 00:05

Valvottiin Suvin kanssa viime yönä vähä myöhään. Joskus puol 5 mentiin nukkuun :D. Me alettiin muisteleen vaan keikkoja ja kaikkia juttuja ja se aika vaan jotenkin vierähti. Ei mitään hulluja tullu nyt puhuttua, kun ei me oltu yliväsyneitä :) Suvi tosin teki aivan mahtavan urotyön ja pelasti mun hengen. Mua ahdisteli kaks ampparia ja kun omistaa ampiaiskammon niin se ei oo kivaa. Suvi huito ja hakkas ja viimein se onnistu tappaan ne molemmat sillä välin, kun mä seison kauhusta kankeena oven suussa ja kiljun ”kuoliks se…iiks apu tapa ne…joko ne kuoli iiiiiikkkk!!!”

Mutta sitten aamulla herätyskello herätti 11. Syötiin aamupalaa ja lähettiin Lidliin hakeen mulle yöpöytää ja muutenkin vähä ruokaa. Selvittiin sieltä kotiin erikoisen kantamuksen kera. Sitten lähettiin hortoileen keskustaan KELA:an. Mentiin keskustaan kiertotietä, mentiin kelaan kiertotietä, lähdettiin kotiin kiertotietä…yhteensä matka varmaankin kolminkertastui (kiitos annan oivan suunnistustaidon). Päästiin viimein kotiin rankan pyöräreissun jälkeen ja sitten olinkin jo nälkäkuoleman partaalla, joten kokkaamisekshan se sitten meni.

Aah mikä maittava kalapuikko peruna porkkanaraaste pakastevihannes ateria meillä olikaan hui ruisleipä meinas unohtua. No ei keksitty mitään tekemistä, joten kaottiin kiduttavia Rasmus DVD:itä ja tuli kaamee hinku päästä keikallleeeee!! Live musiikki on jotain aivan ihanaa ja mahtavaa ja elintärkeetä. Sen jälkeen mulla tuli tarve laittaa julisteita seinään tai oveen. Oveen pääty lopulta 40 minuutin puurtamisen jälkeen 2 kuvaa. huikee saavutus eikö?!?!?

tässä pieni keskustelu, joka me käytiin Suvin kanssa julisteita laitettaessa

A: sain tän julisteen pysyyn itestään!
S. kuin ni?
A: no kato!! (viuh juliste liusuu lattialle, kun suvi päästi siitä irti :D)
A: höh
tätä seuras Suvin ihana pieni naurunpuuska

Sitten sain raahattua Suvin lenkille… oujee!! Oli virkistävää lenkkeillä ja vähän kunnostaa vatsalihaksia ennen illan kohokohtaa eli salkkareita ja tipua, mutta jouduin pettyy raskaasti, kun TIPUA EI TULLUT!!! No oon melkein jo toipunu järkytyksestä. Nyt sitten ei muuta oikeen tehä, ku ollaan koneella ja illalla tietty katotaan leffa, mikä kuuluu lähes meidän rutiineihin jo ;).

en vastaa tekstin oikeinkirjotukseta...Dancerilla lupa korjailla ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.