IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mieleeni tulee usein suorastaan loistavia ideoita, joiden toteuttaminen ei yksin onnistu, vaan tarvitaan usein koko yhteisön tuki. Valitettavasti suurin osa yhteisöstä, ei joko aatteellisesti ole samaa mieltä kanssani tai eivät kykene yhtä radikaaleihin mullistuksiin kuin tahtoisin. Edellä mainitut seikat olen valitettavan usein joutunut kokemaan toteen.

Siispä ajattelin kuitenkin jakaa kaiken kansan kanssa joitakin tällaisia suurenmoisia ideoitani liittyen milloin mihinkin. Pääsköön kaikki maistamaan maailmaa, jossa kaikki ovat kuin minä.

- - - -

En tarkalleen muista, ehtikö Suomen Big Brother edes alkaa, kun sain päähäni tämän täydellisen loistokkaan idean. Idean, jonka toteuttamiseksi - yllätys yllätys - vaadittaisiin, että kaikki olisivat kuin minä. Big Brotherhan lupasi katsojilleen paljon: aitoa realitya arkielämästä, ruoanlaittoa, ryyppäämistä, kriisejä, seksiä, riitoja, ihmissuhteita jne. Loputon lista.

Mutta jos kaikki olisivat kuin minä, Big Brother -kilpailijat (tässä tapauksessa ne minunlaiseni ihmiset), tekisivät nuo kaikki lupaukset täysin tyhjiksi. Big Brotherista tulisi tylsä ohjelma, jossa ei tapahtuisi mitään. Kukaan ei tekisi mitään. Ei vaikka kuinka Big Brother heitä rankaisisi esim. vähentämällä ruokarahaa tai heittämällä puolet kilpailijoista pihalle.

Kun vain mietin niitä satojen tuhansien suomalaisten pettyneitä ilmeitä, kun he katsovat maailman eniten lupauksia pettänyttä ohjelmaa Big Brother... En voi kuvitella mikä olisi hauskempaa.. Ohjelmasta tulisi täysi floppi. Tuottajat repisi hiuksia päästään ja kansa katsoisi televisiovastaanottimiaan montut auki.

Kunpa kaikki olisivat kuin minä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.