IRC-Galleria

C2162

C2162

on vannoutunut MacGyver-fani
Tein siis persoonallisuustestin. Kovin usein en näitä tee, koska ei testi voi totuutta kertoa. Tosin sillä on kyky herättää uusia kysymyksiä ja kyseenalaistaa käsityksiä itsestä.

Osa tästä on mielestäni totta, ja osa ei:

"Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen."

http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php

Mielestäni minulla ei ole "taipumusta vaipua alakuloisuuteen". Eilisessä oli kyllä hieman sellaisia sävyjä, mutta ne olivat vain tunteita muiden joukossa, ei alakuloisuutta. Toivo on kuitenkin sisälläni niin vahva, että se tuntuu huonompinakin hetkinä. Olen ehkä alkanut tuntea enemmän kuin ennen, ja silti säilyttänyt tasapainoisuuteni. On tässä tulkinnassa mielestäni muutakin kummallista, mutta olkoon. Korjatkaa, jos siihen on tarvetta. Tällaiset määritelmät itsestä voivat olla pahasta, riippuen miten niihin suhtautuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.