IRC-Galleria

C2162

C2162

on vannoutunut MacGyver-fani

Tylsiä yritysjuttuja ja ripaus muutaKeskiviikko 04.10.2006 11:49

Eilinen oli täynnä merkkejä siitä, että kuljen oikeaan suuntaan. Näin vahvoja kokemuksia oman vision hedelmistä tulee harvoin.

Vieraillessamme mahdollisen asiakkaan luona Multian vanhalla kartanolla, sain kuulla tulevalta yrittäjältä paljon hyvää Neturan imagosta - sen väreistä, logosta, nimestä, tunnelmasta, tekemistämme grafiikoista, ym. Asiakasehdokas kertoi meille, että olemme oikeassa, meillä on oikea suunta. Ei noilla sanoilla, mutta kuitenkin. Hän piti meistä ja me hänestä. Ja siitähän kaupankäynnissäkin on loppujen lopuksi kysymys - kuka pitää kenestäkin. Asiakassuhteethan ovat luonnollisesti myös ihmissuhteita, ja yrityksemme tahtoo oikeasti heidän parastaan. Toki meidänkin täytyy saada työstämme korvaus, mutta luultavasti emme saisi töitä, jos olisimme pelkästään itsekkäitä. Kerroimme kartanon omistajalle, mitä mieltä olimme hänen liikeideastaan ja miten sitä kannattaisi meidän mielestämme internetissä myydä. Emme odota, että asiakas olisi jäänyt kiitollisuudenvelkaan ja siksi valitsisi meidät mediatoimistokseen. Käynti oli joka tapauksessa valaiseva ja opimme siitä paljon - saimme sitten asiakkaan tai emme.

Harmi, kun en ehdi nyt kirjoittaa muista tapahtumista, koska ne olivat myös erittäin merkittäviä. Pitää mennä taas elämään. Ehkä jatkan myöhemmin.

Eilisen hienous koostui vahvasti Laurin, äidin, syksyn ja (erityisesti) Ellan seurasta. Kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.