IRC-Galleria

AustraliaSunnuntai 13.01.2008 17:46

Joo, tulin tosiaan torstaina tänne Australiaan. Mulla oli Sydneyn kautta lennot Brisbaneet ja linja-autolla Surfers Paradiseen. Meillä on H:n kanssa täällä semmonen siirtolapuutarhan oloinen kämppä, tai huone. Tää on tällainen luhtitalo. Täällä kaikki nuoret asuu solukämpissä vaikka olisivat kuinka rikkaita. Täällä meidän kämpässä on aika kansainvälistä porukkaa: Kiinasta, Japanista, Koreasta, Ranskasta ja Brasiljasta. Brasiljalainen Paula on kotoisin samasta kaupungista kuin Cintia. Mulla on tavallaan ikävä Wilmingtoniin, mutta toisaalta alan jo kotiutua tänne Surfersiin.

Tää on ihan Brittien siirtokunta. Vasemmanpuoleinen liikenne ja tää on ihan Eurooppa verrattuna Amerikkaan. Kaikki on ihan tuttua, esimerkiksi täällä myydään puhelimet ja sim-kortit erikseen. Täällä on tummaihoisten sijasta aasialaisia. Niin ja esim imuri on hoower kun se Amerikassa oli vacuum.

Se vasemman puoleinen liikenne on kyllä tosi vaarallinen. Mää aina katon väärään suuntaan kun olen ylittämässä tietä ja olen jo pari kertaa meinannut jäädä auton alle noilla sivuteillä. Sitten mää aina aina katon, että risteyksissä seisoo monta autoa ilman kuskia. Vähä sairasta.

Täällä on se Billabong aika iso juttu, kun sehän on täältä kotoisin. Määkin ostin jo Billabongin läppöset ja laukun. Se laukku on aivan ihan, se on läpinäkyvä ja siinä on bikkejä raitoja ja kukkia, sitten se tuoksuu uimarenkaalle. Se on tosi flirty ü Mää niin haluaisin kuluttaa kaikki säästöt vaan Billabongiin.

Täällä ei ole otsonikerrosta. Musta se on kivaa, koska mun ei tarvi grillata ittiä tutikausia. Ei mulla ole sellaiseen aikaa. Mää vaan aamupäivästä vietän jonku kymmenen minuuttia tuossa meidän pihalla (meillä on piha) ja siitä tulee vielä hieno rusketus. Mää jo ehdin niitä ensimmäisiä Wilmingtonissa otettuja kuvia kattoa haikeana kun olin niin ruskettunut.

Mää sain töitä lauantaina. Mää vihaan sitä paikkaa. Mää olen käytännössä ilmaista työvoimaa sille paikalle. Se on sellainen seafood ravintola. Mää olen siellä kassalla ja tarjoilijana. Mutta mää nyt pysyn siellä kun en tiedä paikallisia työmarkkinoita. Parempihan se on kuin ei mitään. Me suunniteltiin H:n kanssa, että mentäis säästään rahaa johonkin farmille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.