IRC-Galleria

IhmisetTiistai 12.02.2008 15:58

Musta tuntuu, etta aussit on vaha niinQ enkutkin, ne on vahan arvaamattomia. Niilla on kauheen kohtelias tyyli puhua aluksi vieraille ihmisille. Mutta sielta alta voi paljastua mita vaan. Mun puhelin ei toiminut ihan niinQ olisin halunnu, niin menin valittamaan asiasta sinne kauppaan. Aluksi se myyja oli ihan ymmartavainen ja silla oli sellainen britihtavan kohtelias aksentti. Sitten jossain vaiheessa se kieltaytyi ymmartamasta mua enaa ja alkoi kayttaytya tosi tylysti. Sitten kun siina mun asiassa meni vahan pidempaan, niin se kesken mun palvelun vastaili puhelimeen!! Ei ikina tapahtuisi Suomessa! Ja Suomessa olen oppinut, etta asiakas on etusijalla, mutta taalla asiakas on omillaan, kukaan ei auta, jos laitteet on epakunnossa.

Taalla on tosi paljon saksalaisia. Ne on vaha niinQ kinit, ne vaan hengaa keskenaan ja puhuu omaa kieltaan. Okei, on ne jotku sosiaalisiakin. Mutta sitten viela yksi lesbo nazi kehtas olla meille tosi ilkea. Maa en vaan sielloin tiennyt, etta se on saksasta. Jos olisin tiennyt, niin maa olisin kylla sanonut takaisin jotain ilkeaa. Esim "Ich habe meine Panzarwagen kaputt gegangen" tai "Heil Hitler". Se olis ollut aivan yhta ilkeaa, mutta se sen ilkeily tuli niin puuntakaa.

Hyi kun musta on tullut rasisti taalla ulkomailla. Ma pidan saksalaisista oikeasti, mutta jotku on tosi ylpeita. Saksalaiset kuiten auttoivat meita jatkosodassa, vaikka siina ei olekaan sitten kauheasti sen enempaa ylpeilemista siina koko sotkussa, mutta ehka saksalaisten ansiosta meilla on nyt 90 vuotias Suomi :)

Ai mun taytyy nyt lopettaa, kun tama meidan tv-huone suljetaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.