IRC-Galleria

MilduraTiistai 12.02.2008 15:26

Ollaan nyt yhdessa pikkukaupungissa nimeltaan Mildura. Taalla on sellainen backpackers hostelli, kuin Mildura Oasis Backpackers. Me asutaan taalla ja ollaan toissa farmilla. Tai oikeastaan tehtaalla. Me pakataan valkosipuleja. Ne on niin oksettavia, ne haisee sellaiselle vahan imelalle pilaantuneelle valkosipulille. Me ollaan tyopaivan jalkeen ihan valkosipulijauheen peitossa. Ja kaiken lisaksi me saadaan ihan stosi huonosti palkkaa. Taalla koko Australiassa ei nuo tyontekijoiden oikeudet tunnu toimivan ollenkaan. Kolme ekaa paivaa tyoskenneltiin provikkapalkalla, mutta eilen kun tienasin AU$40, kun se valkosipuli oli niin huonolaatuista, niin tanaan yhtakkia saatiinkin tuntipalkka. Kaiken lisaksi meidan tyosopimuksessa lukee, etta meilla pitaisi olla tuntipalkka. Maa pyysin siita kopion (ei ne olis sita mulle muuten edes antanut). Maa ajattelin vieda sen poliisilaitokselle, koska mulla ei ole nyt aikaa tutustua Austraalian tyosuojelulakiin, jos ne meinaa viela maksaa provikkaa. Mutta me nyt kylla parin paivan paasta paastaan muihin hommiin. Mutta se on periaatekysymys, koska mita hyotya molempien allekirjoittamasta sopimuksesta on, jos se ei pade. Me oltiin tanaan tosi bitcheja, ja siksi me varmaan paastiinkin vahan parempaan tyopaikkaan. Maa oon ihan ylpea meista :)

Ja miksi maa olen farmilla toissa? Jos taalla Australiassa tyoskentelee farmilla kolmen kuukauden ajan saa mahdollisuuden toiseen workin holiday viisumiin. Maa haluan mahdollisuuden taas paeta Suomesta. Me tyoskennellaan 6 paivaa viikossa ja siina uudessa tyossa pitaisi olla 10 tunnin tyopaivia.

Tasta meidan kodista, taa on musta tosi kodikas. Me asutaan yhdessa neljan hengen huoneessa. Kaikki on neljan hengen huoneita. Taa on musta tosi kodikas. Taalla on oma baari ja uima-allas (kukaan ei vaan halua selvastikkaan uida siella). Sitten meilla on viela oma pieni takapiha. Taalla on tosi lamminta, taalla Mildurassa. Tanaan taisi olla vajaa 30 celciusastetta. Sitten meilla on bileilta aina perjantaisin, koska lauantai on vapaapaiva. Se on ihan kiva, kun ei tule liikaa ulkoiltua :D niinQ Surfersissa... Surfersiin ei ole kylla ikava, siella oli vahan pinnallista, tai sitten maa en vaan asunut siella tarpeeksi kauan. Sen sijaan tuon valkosipulifarmin jalkeen tuli ikava S-Marketin kassalle ja Suomalaisia rehellisia tyosoppareita!!! Pitaa ottaa se silta kannalta, etta nyt tehdaan sita toista viisumia.

Mitahan maa viela kertoisin. Musta olis kauheen kiva kertoa yklsityiskohtia siita mun tyosta, koska se on talla hetkella mun ainoa elama, mutta en halua, etta kaikki kaverit lopttaa lukemasta mun puuduttavaa paivakirjaa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.