IRC-Galleria

Totuus appelsiinien alapuoleltaSunnuntai 02.03.2008 09:28

Taa viikko on ollut aika raskas. Me aletaan jo puutua siihen appelsiinien pakkaamiseen. Eilen lauloin tyopaivan aikana kaikki mahdolliset laulut, joiden sanat muistin ulkoa. Toissapaivana sain menna toimistoon ja kopioida sellaista selvitysta hallitukselle. Se teksti oli printattu ulos ja meidan piti kirjoittaa se uudestaan tietokoneelle. Se oli ihan mukavaa vaihtelua. Tiistaina meidan kaveri Anna-Liisa ja yks kanadalainen tytto saivat potkut, koska ne jutteli liikaa tyoaikana. Keskiviikkona mua huolestutti, etta mita, jos ite saa yhtakkia potkut. Maanantaina epailtiin, etta Vincent, meidan vuokraisanta ja palkanmaksaja vetaa meidan palkasta valista, koska me saadaan tunnilta $14.50 ja kaikkissa muissa harvest toissa on minimipalkka joku $16.90. Sitten me tehtiin teoria, jonka mukaan Vinc on se kolmas poika, joka ei tyoskentele farmilla ja maksaa siksi meidan palkan. Sen farmin omistaa siis iakas italialainen pariskunta, niiden kaksi poikaa vaimoineen ja lapsenlapsetkin ovat siella toissa.

Taalla ei oikein voi tehda mitaan suunnitelmia, koska esim Anna-Liisa sai yhtakkia ne potkut, koska kesa on menossa ohi eika ole enaa appelsiineja, ja jos ei ole appelsiineja, ei tarvita pakkaajia ja me backpackerithan sielta ekana lennetaan pois.. ja se on totuus. Taytyy vain elaa taalla silleen, etta jokainen paiva voi olla viimeinen taalla Mildurassa. Vaikka ei tanne kylla silleen ikava tule, koska ei taalla ole mitaan. Anna-Liisa lahti eilen Melbourneen, H on menossa sinne vissiin ens perjantain, ellei mitaan taas satu. Saa nahda, jos maakin joudun ens viikolla lahteen.

Maa inhoan niin monia ihmisia taalla. Se Vinc ei ole taalla kauheen usein, joten sen poika Frank hoitelee tuota toimistoa. Siina ihmisessa tiivistyy australialainen asiakaspalvelu kylla todellakin. Me mentiin Anna-Liisan kanssa sinne toimistoon tiistaina tyopaivan jalkeen ja se sanoi heti, etta saitteko te potkut naureskellen. Anna-Liisa oli just ennen sinne menoa nieleskellyt itkua ja tama vaan nauraa, onneksi maa olin siina mukana, koska maa jaksoin olla v-mainen sille. Maa kysyin, etta mista se tietaa. Se sanoi, etta tiedanpahan vaan. Anna-Liisa kysyi, etta oliko ne soittaneet sille ja vastaus oli, etta "tavallaan". Maa kysyin silta uudestaan, etta mista se tietaa niin se sanoi, etta no mun isahan on teidan pomo. Niinpa sen ISA! Mita se asia sille Frankille kuuluu. Ja muutenkin, mita se nauraminen oli. Oikea reaktio silloin, kun toinen on saanut potkut olisi ollut pahoillaan oleminen. Eli inhoan sita pentu-Frankia.

Sitten maa inhoan yhta Adamia. Se oli kauhee jees mies. Se antoi mulle ystavanpaivana kukan. Se oli antanut samanlaisen myos kahdelle muulle tytolle. Helenalle se oli viela selittanyt, etta se oli tarkoittanut ostaa kaikki kolme sille, mutta se myyja olikin pakannut ne erikseen. Sitten se lupasi vieda meidat puistoon H:n synttareilla ja edellisena iltana se sanoi, etta silla on toita. Sanoi varmaan vaan siksi, etta halusi olla mukava. Kun maa taalta Mildurasta lahden maa poistan sen ekana mun naamakirjasta. Antoi se sentaan kerran alennusta kun se on toissa tuossa meian naapurikaupassa (BWS). Yksi ilta se laittoi tuon meidan baarin kiinni, kun se venaytti jalkansa ja siitahan tiesivat kaikki, koska se oli draamaqueenina pari paivaa sen jalkeen.

Sitten maa inhoan muutamaa backpackeriakin taalla, mutta ne on onneksi lahdossa pian pois...

Tuossa meidan K-Martissa on iPod Suffleja $65 siis jollain 40 eurolla!! Suomessa siita saa maksaa 99 euroa. Maa saatan ostaa toisen samanlaisen, mutta erin varisen, jos se pesuohjelman lapikaynyt lakkaa sitten Suomessa toimimasta. Vai pitaiskohan ostaa Nano....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.