IRC-Galleria

MelbourneMaanantai 24.03.2008 02:31

Meidan pomot on katolilaisia ja meilla oli koko paasiainen vapaata, perjantaista maanantaihin, joten paatin lahtea kaymaan Melbournessa. Olisin halunnut nahda H:n, mutta se on nyt kaymassa Surfersissa. Sen piti lahtea sielta viimeisen kerran silloin kuukausi sitten ja taas se on siella. No menin kuitenkin siihen samaan hostelliin, missa se oli, koska Lisa oli siella. Se oli ihan kiva hostelli. Mutta eihan se silleen kodilta tuntunut kuin tama Oasis jo tuntuu. Olen kuitenkin asunut taalla yli kuukauden.

Se hostelli oli siis Kildassa, joka on aika kaukana keskustasta, mutta se on aika iso paikka, koska se on biitsilla ja siella on Luna Park. Lauantaina menin keskustaan shoppaileen. Ostin sellaisia syksyisia vaatteita, koska Melbournessa alkaa olla syksy. Siella oli sellainen ilma, kuin Suomessa on ensimmaisella viikolla, kun koulu alkaa. Ostin myos Billabongin saappaat. Taalla Mildurassa on viela aika lammin. Onneksi en jaanyt tanne niinQ kaikki muut. Taalla olis tullut mokkihoperoksi, jos on nelja paivaa Oasiksessa samojen naamojen kanssa.

Melbourne oli todella siisti kaupunki. Mun piti ottaa ihan maisemakuvia siella. Ei ollut roskia kaduilla, ei katukivet repsottaneet eika asfaltti ollut rutussa. NYCissa olin vahan pettynyt kun siella oli niin likaista. Ihmiset toivat roskapussit kadulle ja joka ilta nahtiin rottia. NiinQ keskiajalla. Melbournessa voisi oikeasti asuakin, jos tykkaisin yleensa silleen tasta Australiasta. Matkustamisen kannalta taa on kiva, koska taalla on niin eksoottista, mutta maa en tykkaa ihmisista... Ja se on totuus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.