IRC-Galleria

PaaviKeskiviikko 16.07.2008 09:54

Paavi on nyt tosiaan Sydneyssa ja on tuonut mukanaan muutaman tuhatta katolilaista ympari maailmaa. Taalla on WYD (World Youth Day). Mulla vaan tulee mieleen, etta enta, jos jumalaa ei olekaan olemassa, niin nama ihmiset on taalla ihan turhaa ja paavin virka perustettu ihan turhaa. En kuitenkaan aijo paljastaa omaa kantaani jumalan olemassaolosta. Naa ihmiset kuljettaa lippuja ja laulaa kulkueissa. Tulee mieleen joku MM kyykka. Olen nahnyt jo Ranskan ja Brasiljan lipun. Toissa nakee aika paljon niita kulkueita, kun me ollaan tuossa William Streetilla.

William Streetista puheenollen siita kavelee mun kanssa muutama muukin sydneylainen aamuisin kaupunkiin toihin. Taalla pukeudutaan ihan tosi hienosti toihin ja varsinkin kun melkein kaikki keskustassa tyoskentelevat on toissa jossain officessa. Naisilla on vimpampaalle jakkupuvut ja korkkarit ja miehilla tietenkin puvut. No se on aika huvittava kun tuo puhukansa kiiruhtaa aamuisin toihin, kun niilla on juoksulenkkarit sitten siina sukkahousujen paalla.

Maa muuten olin tulijaisostoksilla ja puhuin siina myyjan kanssa, etta jos ostaisin pikkuveljelleni jotain aussibrandia, etta se vois sitten koulussa kayttaa, esim billabongin hupparin. Se myyja meni vakavaksi ja sanoi, muuten hyva, mutta saakohan se kayttaa sita koulussa. Enhan maa muistanut, etta taalla on kato koulupuvut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.