IRC-Galleria

Usein kysyttyjä...Tiistai 28.08.2007 08:44

Missä mää oon?

No mää oon Pohojois-Karoliinan osavaltiossa sellaisessa pikkukaupungissa kuin Wilmington. Yliopiston nimi on University of North Carolina, Wilmington. Toinen NC:n yliopisto on Greensborossa. Täällä Wilmingtonissa on sellainen välimeri-ilmasto. Täällä lähellä on myös paljon hienoja biitsejä, joissa voi esim. surffata. Tällä on varmaan joka päivä vähintään se 25 celsiusastetta.. yölläkin... Ei tarvi kulettaa pitkähihaista mukana :D

Missä mää täällä asun?

Mää asun sellaisessa asuntolassa. Täällä asuu enimmäkseen meitä vaihtareita ja fukseja eli ensimmäisen vuoden opiskelijoita. Mun kämppis/huonekaveri on 18-vuotias yhdysvaltalainen tyttö. Se on tosi kiva ja aikuisen oloinen. Nää fuksit on kaikki sen 18v ja me vaihtarit ollaan täällä vähän vanhempia.

Meillä on täällä yhteinen keittiö ja tv-huone. Täällä asuntolassa on kaks kerrosta ja molemmissa kerroksissa on oma kylppäri. Täällä on ihan sairaan kylmä! Mulla on aina villasukat ja pitkät housut jalassa ja päällä vähintään pitkähihainen. Onneksi otin kuitenkin sen villapaidan mukaan! Täällä on ehkä semmoset 17 celsiusastetta. Nää paikalliset kulkee täällä sortseissa. Me mennään aina joskus ulos lämmittelemään. Kun ulkoa tulee sisälle, niin meinaa vilustua, kun ulkona on saattanut hikoilla ja sisällä on niin kylmä.

Millaista täällä on?

Ihanaa, just fabulous!

Paikallisesta kulttuurista sen verran, että täällä siis noilla fukseilla on ollut jo kaks vuotta ajokortti, sen saa täällä 16-vuotiaana. Ja se on huomattavasti halvempi kuin Suomessa. Täällä julkinen liikenne on niin paljon vähäisempää. 21-vuotias on täällä täysikäinen. Alaikäiset saa käydä joissain baareissa, mutta eivät saa ostaa alkoholia.

Sitten täällä on yx ihan loistava juttu! Tytöt pääsevät monesti ilmaiseksi baariin, mutta poikien pitää maksaa jotain $5. Joka tapauksessa tyttöjen sisäänpääsy on halvempi. Sitten kun me tilattiin baarissa oluet, ne eivät maksaneet tytöille mitään. Ja Suomessa me maksetaan baarissa vedestäkin! Ja baarissa on sellaisia alueita, joihin pääsee vaan vipit ja tytöt :) Musta sellainen saisi olla Suomessakin :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.