IRC-Galleria

Kesäloman viimeinen lauantaiSunnuntai 31.08.2008 05:33

on nyt virallisesti vietetty bilettämisen merkeissä. Ensin ei ollu mitää suunnitelmii koko viikonlopuks. Kävi jo harmittaa että miks en ollu keksiny mitää tekemistä. Mira kuitenki sitte soitti ja kysy lähenkö sen kanssa Club Barcelonan avajaisii ku sil oli joku vip-lippu sinne. No eipä siinä sitte kauaa menny kun päätös oli tehty. <hymy>

Ensin menin kasiks sen luokse Myyrmäkee alottelee ja nopeesti meni seki aika. Sen sisko heitti meidät sitte stadii siihe hotelli Presidentille ja siinä ooteltii et ovet aukee. Ihan jees paikka. Ei kuitenkaa mikää semmonen kova biletysmesta, kaikki vaa istuu tönötti siel. Olihan siel julkkiksii: Axl Smith ja Sari Nygren (BB-voittaja 2006), sekä Olli Saarela.

Päätettii sit puolenyön aikaa vaihtaa paikkaa. Apolloon saatii jonottaa yli puol tuntii ja se oliki jo puol yhen paikkeilla ku päästii sisää. Siel oli sitte vähä enemmän sakkii, eikä meinan mahtuu oikein liikkuu. Ainoo "julkkis" joka nähtii oli BB-ääni, Subin juontaja Jesse. Mirtsu sit tapas siel jonku tyypperöisen ja päätin lähtee tokavikal junal kotiipäin ku alko väsymys iskee. Hyvä niin, pääsee luultavast aiemmin nukkumaa eikä rytmi ois niin kauheen sekasin. Kivaa oli ja seuraavaks kovempi känni. <virne> Ei siinä muuta.

Viimeinen lomapäivä jäljellä ja kaikki otettava irti. Lepoa siis. ...zZz...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.