IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Kuinka musta tuli Scandinavian Hunks-fani?Keskiviikko 17.03.2010 21:18

2004

29.8.2004 Kotkan Amarillossa esiintyi The British Chippendales, jonne raahasin Suvin 11 päivää sen täysi-ikäisyyteen astumisen jälkeen.

Siitä se sitten alkoi.

2005

9.3.2005 Kotkan Amarilloon saapui Scandinavian Hunksit esiintymään ja sinne lähdettiin Suvin kanssa.

Hiukan alle viisi kuukautta myöhemmin...
30.7.2005 Hunksit oli Meripäivillä heittämässä keikkaa Kotkan kaupunginteatterilla, Naapuri-näyttämöllä. Ensimmäistä kertaa nähtiin "kaik yhes koos".

Alle kolme kuukautta jaksettii olla niist eros, kunnes...
19.10.2005 ne oli taas Kotkan Amarillossa. Sinne siis suunnistettiin taas Suvin kanssa.

Ekan vuoden keikkasaldo: 3.

* * *

2006

Nyt sai vähäks aikaa Kotkan keikat odottaa ja ME puolestaan suunnistettiin niiden peräs.
24.5.2006 Lähettii viettää mun 20-vuotissynttäreitä Viking Line Gabriellalle Suvin kans. Ku nyt päästii ihan kahestaa lähtee, ilman huoltajaa (vaikka minut laitettii siel Suvin "huoltajaks" ku se ei ollu viel täyttän 20).

Ei aikaakaan, ku tuli mun muutto Vantaalle, ja mikäs sen osuvampaa sitte ku tossa vähän ajan päästä taas keikalle...
4.8.2006 Hunksit esiinty Vantaan Hakunilassa, Piilopaikka-nimisessä baarissa.

Siitähän se innostus sitte vasta oikein lähtikin. Seuraavana yönä tilattii Suvin kanssa liput niiden konserttisalikiertueelle...
3.11.2006 Scandinavian Hunks ShowTour 2006 viides esiintyminen Helsingin Kulttuuritalolla. Se oli vasta kokemus, tosi upeeta! Jatkoille tietty lähettii sitte Helsinki clubille.

Siitähän mie innostuin vielä enemmän ku aiemmin, tilasin liput myös toiselle konserttisalikiertueelle ja sain suostuteltua mun serkun lähtemää sinne mun seuraks, ku ei Suvi nyt heti parin viikon pääst tänne voinnu lähtee...
17.11.2006 Scandinavian Hunks ShowTour 2006 yhdeksäs esiintyminen Järvenpäässä, Järvenpää-talolla. Sinne siis suuntasimme. Paras keikka varmaan ikinä! Pääsin lavalle ja sain privatetanssin, ruusun ja kaikkee muutakii. Ihan huippuu!!

Eihän sitä nyt siihen voinut lopettaa, kun Suvikin innostu sitte, jälleen kerran.
16.12.2006 Kouvolan Diva oli matkamme määränpää. Keikka oli sama, jota ne on esittänny koko vuoden, jos ei lasketa noita konserttisalikiertueita. Vähä harmittavaa, ootin et ne ois ottan jotai siit konserttisalikiertueest.

Toisen vuoden keikkasaldo: 5.

* * *

2007

Uutta vuotta alotellessa ja uusia tuulia odotellessa..
17.1.2007 Päädyttii Subbanan kanssa Viking Line Gabriellalle. Uudet tuulet onneks oli kohdannu shown, ettei tarvinnu viime vuotista kattella enää. Ei sillee et siinä mitää vikaa ois ollu, mut vaihtelu virkistää.

Monen viikon odotus palkittiin, kunnes...
9.2.2007 Kotkan Amarillossa räjähti. Hunksit esiinty siellä, jälleen kerran. Tähän mennessä oli kyllä ehdottomasti PARAS keikka. (Jos ei lasketa konserttisalikiertueita.) Useat jaksaa ihmetellä, että kuinka kummassa jaksan käydä kattomassa niitä, saati että ne ois vielä hyviä joka kerta, tai että niistä jaksaa innostua. No, niin se vaan on, että joko niitä ihaillaan tai ällötään. Tässä tapauksessa kuulun ensimmäiseen ryhmään. Tästä on tullu niin meidän "juttu" että se on vaa aina hienompaa kerta kerran jälkeen.

Seuraavaan keikkaan piti olla aikaa viitisen viikkoa, mutta kuinkas kävikään...
23.2.2007 Jotenkin kummasti päädyttiin sitten Kirkkonummelle, Ravintola Lumeeseen. Oli kyllä aika paikka koko Kirkkonummi. Mutta juu, siellä nähtii taas ne komistukset. Aijai!

Kolme pitkää viikkoa täytyi odottaa, ennen kuin..
16.3.2007 Teimme matkan Kouvolan Nightiin. Oli kyllä taas niin uskomaton keikka ku olla ja osas.

Parisen viikkoo taas jakso malttaa mielen, niin odotus palkittiin...
30.3.2007 Bepop Porvoo tarjoili silmäniloa oikee olan takaa. Oli viel hyvä paikka, et siel niinku näkikii kunnol, eikä tartten arvailla mitä nyt tapahtuu. Näki siis kaiken, erittäin tarkkaan...

Viikon verran jaksoin täpinöissäni ootella, kunnes...
9.4.2007 Lähdin sitte yksin käymää American Car Showssa. Hunksit esiinty siellä jonkuu puol tuntii ja näin samalla sitte Samin hienon Seatin. Se oli kyl hieno reissu.

Melkee pari viikkoo myöhemmin...
21.4.2007 Ajeltii Suvin kans Inkeroisii, hotelli Kantriin. Hunksit esiinty siellä. Jäi kyllä aika kylmäks, ku ei siel ollu keitää kivoi esiintymäs (esim. Samii, Janii tai edes Maunoo!). Mutta olihan se keikka muiden joukossa.

Pari viikkoo piti jännittää...
4.5.2007 Haminan NoName oli kohteena. Suvin kanssa mentiin siis sinne tsekkaamaan mesta. No olihan siellä Haminan oma poika, Jani, vihdoinki esiintymäs.

Malttamattomana kuitenkin, eli siis seuraavana päivänä...
5.5.2007 Piti mennä Vantaalle Calypsoon. Sinne suunnistettiin sitte luokkalaisten, Katrin ja Maijan kanssa. Ai juku ku oli aivan loistava keikka! Oli Sami ja Maunoki siel. Hyvät oli fiilarit vaikka se olikii vaa joku tanssimesta.

Muutamaa päivää myöhemmin päätettii ottaa riski ja lähtee...
8.5.2007 katsastamaan paikka nimeltä DTM Helsinkiin. Olihan se aika.. mielenkiintonen mesta, et enpä ois tosiaa lähten sinne ellei siel ois Hunksit esiintyn. Homot oli siel ihan innoissaa ku Hunksit näytti vähä paljasta pintaa. Hauskaa oli ainaki. Oli ainaki erilainen keikka, vaihtelu virkistää...

Seuraavaan keikkaan olikin aikaa jo kaks ja puol viikkoo, ja matkamme määränpää oli...
25.5.2007 Hyvinkään Amarillo. Tosi hyvä mesta ja aivan mahtava keikka! Ihanaa ku Peteki oli tullu taas takasin. Siel tuli joo viihdyttyy sitte ihan tappiin asti.

Pitkän tuntuisen viikon jälkeen
2.6.2007 Stadin tähti, Helsingissä tarjosi lavan täydeltä jälleen Hunkseja! Saatii oikein eturivin paikat, että kyllä oli hyvä ja antoisa keikka. Ah!

Pari viikkoo myöhemmin, tuli tehtyä matka Kajaaniin, ja mites sattukaa sopivasti
15.6.2007 Night Valjus ylpeänä esitti Scandinavian Hunksit! Siina ei ollu koskaa nähny niitä ja oli niin halukas näkee ne, ni lähettiipä sitte sinne. Keikan esittäminen ja sen katsominen oli järjestetty tosi huonosti, eli ei nähty juurikaan mitään. Onneks ilta oli muuten niin onnistunu, ettei se haitannu. Tulipahan turistua Petenkin kanssa jokunen tovi.

Kolme pitkää viikkoa ja matkamme määränpää oli
6.7.2007 Mulligan's, Kouvola. Matkassa oli siis mun lisäks Suvi ja Henna. Ehdittii just kymmenen minsaa ennen keikan alkuu paikalle ja saatii viel eturivin paikat. Pete oli taas keikkailees ja huomas mut heti jo shown alussa. Sieltä se iloisesti hymyili mulle koko keikan ajan. Kuvauksessa taas juteltii ja yllättäen se pussas mua poskelle. On se vaan niin mukava. Keikka oli hyvä. Lavatila oli mitä parhain kyllä. Pisteet siitä raflalle.

Suureksi onneksemme, keikka aikaistu viikolla ja tuli mahis matkata
20.7.2007 Ravintola Keisariin, Vantaalle. Innolla siis järjestin työvuorot sun muut kuntoon että pääs lähtemään. Sinne matkattii kiireellä Suvin kanssa. Keikkaa ootettii toista tuntii ja sit siel ei ollu ees ketää hyvää tyyppii. Keikka oli kyl ihan jees, mitä nyt vähä äänentoistolaitteet sökähti kesken keikan. Mut sanotaa, että aina on toivomisen varaa.

Kolme viikkoo myöhemmin suunnattii Suvin kans nenät kohti Helsinkiä.
10.8.2007 Tillikka, Helsinki, oli illan menomesta. Paikka oli ihan perussettii, mut kokoonpano oli HUIPPUsettii. Keikka oli hyvä, mut ärsyttävii vaa ne känniset ämmät jotka änkee päälle. Siinä vähä ehkä hermo menee, mut kyllä mä aina puoleni pidän, ei siitä huolta.

Kaks viikkoo edellisestä keikasta on kulunut, ja matkaani sain
24.8.2007 Wanhaan Kinoon Keravalle Maijan ja Katrin. Oli ihan tajuttoman hauskaa ja keikkaki oli mitä mahtavin. Omistanpa nyt Samilta saaman ruusunki. En oo eläissäni ollu vielä keikalla kännissä, mut nyt on seki koettu. Ihan tosi hauskaa oli!

Pari viikkoo oli tarkotus kulua edellisestä keikasta, mutta valitettavasti en päässyt siitä nauttimaan sairastumisen takia. Täytyi siis odotella vielä pari viikkoa kauemmin että pääsi
28.9.2007 Porvoon Bepoppiin nauttimaan uudesta showsta Maijan kanssa. Ei se kyllä ollu oikein milläälailla erilainen ku entinen. Siin oli vaa taustalla pyörimäs video ja paris kohtaa oli erilaiset liikkeet. Oli siel nyt ekaa kertaa kaks uutta Hunksii. Toinen niistä ei kyllä osannu liikkeitä ollenkaa ja suurimman osan ajasta vaa seisoskeli. Voi toista. No ehkä se siitä ajan mittaan paranee. Takahuonees Sami hymyssäsuin moikkaili vanhalle tutulle ku näki meikäläisen lärvin.

Siinä kotiin tultua sitte selailin Hunksien sivuja ja kuvagalleriaa. Ovat sitte iskeneet sinne mun kuvan joukkoon. Kuulun siis jo kalustoon.

Vain viikko edellisestä keikasta oli kulunut, kunnes
5.10.2007 Vanhalla Yo-talolla Helsingissä oli NRJ Birthday Party Tour. Hunksit olivat siellä esiintymässä Velvetin, Dannyn, Katri Ylanderin ja Elastisen kanssa. Siis kaikki esiinty siellä tietty ihan eriksee, eivätkä keskenää. Mutta juu, siellä sitä nautiskeltiin Hunkseista Katrin ja Maijan kanssa. Aika bueno!

Pari viikkoa kului eteenpäin ja matkan kohde oli
19.10.2007 Ravintola Lume, Kirkkonummella. Siellä on tultu käytyä alkuvuodesta ekaa kertaa, eikä se paikka ollu siitä mikskään muuttunu. Yhtä kuiva se oli. Keikka oli ihan hyvä, vaikkei siellä ollukaa ketää lemppareita tanssimassa. Mut ei se hirveesti menoa ja meininkiä lannistanu. Maijan kanssa meillä oli ihan hauskaa.

Jälleen parin viikon odotus palkittiin
2.11.2007 Helsinki Club tarjosi lavan täydeltä taas silmänruokaa. Sain Santun suostuteltua sinne paria tuntia ennen ku keikka alko. Kyllä kannatti! Oli kyllä kaikki Samit ja muut hyvät tyypit. Päästiin vielä eturiviin oikein. Lava ei ollu kovinkaan vankkaa tekoa, se hajoili kolmeen osaan. Onneks portsarit sun muut henkilökuuntaan kuuluvat oli siellä vetämässä jesaria. Aivan loistavaa!

Jo heti seuraavana päivänä
3.11.2007 Kultakaivos, Vantaa tarjosi aivan samat miehet kuin eilenkin. Oli ehkä hiukka kiusallinen tilanne, mutta hyvä keikka oli ja aika vähän väkeä. Katri ilmoittautui vapaaehtoiseksi uhriksi sinne mun kanssani. Kiitos Katrille siitä.

Jo heti kuitenkin seuraavana torstaina
8.11.2007 Viking Line Gabriella ylpeänä esitteli Scandinavian Hunksit! Siellä ne tutut miehet jo iloisena mulle moikkaili. Oon siis jo aika "henkilökuntaa". Siinan kans meil oli muuten kyl ihan loistava risteily, oltii eturivis melkeinpä siel kattomas. Siistii!

Malttamaton kun oon, niin
16.11.2007 Koivuklubi, Vantaa oli seuraava kohteeni. Siinäpä vasta erikoista se, että menin sinne yksin. Oli aika tuskaisaa. Ulkona joutu jonottaa 45 minsaa ja keikka alko jo! No alusta meni ehkä 10 min ohi, mut kyllähän mä tiien mitä siel tapahtuu ku niin monta kertaa nähny. Onneks pääsin nauttimaa kuitenki lopusta keikasta melkeinpä eturivissä. Olipa siellä uusi kasvokin vihdoin päässy lavalle, hienoa! Upeaa toimintaa, sanonpa vain.

Jälleen kuitenkin vain muutaman viikon maltoin, ennen kuin
30.11.2007 Fantasy Club, Helsinki oli matkamme määränpää. Paikka oli suoraan sanottuna aika erikoinen, mutta keikka onneks oli kyllä erittäin viihdyttävä ja hauska. <virne> Kokoonpanossa oli jopa kolme uutta tulokasta mukana. Tulipahan Katrin kanssa tutustuttua uuteen paikkaan.

Seuraavana päivänä
1.12.2007 Amarillo, Kouvola ylpeänä esitti Hunksien Night-kiertueen. Suvin kanssa pitkästä aikaa lähettii keikkailemaan. Oli sielläki uus kasvo päässy tanssahtelemaan. Se lavan ja "katsomon" suunnittelu ei oo parasta mahdollista, ku joutuu olla ihme parvella ja edessä on korkee kaide, ni hiukan verottaa sitä näkemistä. Mut oli taas ainutlaatuinen keikka.

Muutaman päivän kuluttua
5.12.2007 Lesti, Mäntsälä, oli extempore reissu. Sain Suvin suostuteltua tulee Kotkasta Vantaalle mun tykö ja lähettii Mäntsälään. Just ehittii 10 minsaa ennen keikan alkua paikalle, huhhuh. Siel oli taas se perusjengi messissä ja uutukainen Antti myös. Aika jännä ettei ne otattan kuvia, tosi outoa...

Kymmenen päivää edellisestä keikasta oli taas jaksettu odottaa
15.12.2007 Calypso, Vantaa oli tän vuoden viimeinen keikka. Katri lähti seurakseni todistamaan tätä tapahtumaa. Ihan kiva keikka. Esiintymässä oli se vakiporukka ja pari uutukaista.

Kolmas keikkailuvuosi oli aika hurja. Keikkasaldo: 28.
Kiihkein kuukaus oli Marraskuu, 5 keikkaa.
Toisiks kiihkeintä aikaa oli Toukokuu, 4 keikkaa.

* * *

2008

Se oli taas yksi vuosi takana jo pitkän matkaa ja oli aika tämän vuoden ensimmäisen keikan.
18.1.2008 Bohemia, Helsinki oli mun, Petran ja Hilkan kohde. Just ehittii 5 minsaa ennen keikan alkua paikalle, HUH! Oli mukava nähdä taas Jani pitkästä aikaa (viiden kuukauden tauon jälkeen) lavalla. Lavalla se on kyllä ihan omiaan, ei käy kieltäminen. Kiitoksia vaan paljon seurasta Petralle ja Hilkalle. Ootte ihan ykkösii!

Night-kiertueen viimeinen keikka ja paikkana
8.2.2008 Amarillo, Kotka. Mukana menossa mun lisäksi Suvi ja Henna. Eturivin paikat ja parhaat lavalla: Sami, Pete, Jani, Jucci ja Mauno. Hyvä ku ne taas huomas mut, ni nous hymyt huulille. Heheh, itteääki repeilytti vaa. Jucci ja Pete siin jotai hyppi ja lääppi, muut vaa ilmeili. Mauno anto jopa ruusun, hehe. Aika ihmeellistä ettei ne ottan kuvia, ku oli kaikki niin valmiina siihen. Noh, olihan meil ihan hauskaa keikankin jälkeen, vaikka Sami ja Pete sieltä kiireellä lähtiki, mut jäihän sinne sentää Jani, Jucci ja Mauno. Mauno tais olla vähä sekasin ku se jotai siin tötöili. Mutta muuten, oli kyllä paras keikka, tähän mennessä!

Kuukauden päivät jakso olla taas erossa
8.3.2008 Studio 51:ssä oli Naistenpäiväshow. Kylläpä oli kertakaikkisen mahtava! Suvin kanssa siellä siis oltiin. Tokassa rivissä istuttiin, eli kyllä oli loistavat näkymät. 12 Hunksia lavalla, sekä Jori A. Kopponen, Antti Matikainen ja Oskari Katajisto. Oskarin jutut oli kyl hauskoja. Siinä vasta miekkonen. Siis joo, keikka oli upee. Muutama uus kohta oli siihe normaaliin keikkaan lisätty, mut ei se haitannu. Oli niin mahtava ku oli melkee kaikki Hunksit lavalla (paitsi Toni, Tomi, Antti ja Mikko). Sanonpa vain että paras Naistenpäivä IKINÄ! Kiitos Hunkseille tästä.

Muutama viikko vierähti taasen, kunnes
24.3.2008 Messukeskus tarjoili jälleen kerran Hunkseja American Car Showssa. Siellä pääosassa yksin harhailin, kunnes tapasin entisen työkaverin ja hengailin niiden kanssa hetken. Viimiseks tunniks Marjukka tuli sentää mun seuraks. Näin Samin uuden auton. Aika, huhhuh! Keikka oli ihan jees. Osa niistä ei ees esiintyn, mut tuli mun viereen istumaan. KÄÄK!

Eipä taas kauaakaan
4.4.2008 Cosmopoli, Kerava oli matkani kohde. Siis tarkotushan ei ollu ees lähtee koko keikalle, mut sain yllätysseuraa. Silja lähti seurakseni mun. Olihan se keikka, vaikka jouduttiiki oottelee parisen tuntii. Matias oli siellä hurmaamassa. Antopahan mulle julisteenki.

Viikko siinä sentään meni
12.4.2008 Skan ravintola Loviisassa oli mun ja Suvin matkakohde. Ensin ei meinattu löytää koko paikkaa edes. No viimein löydettii. Oli ihan kauheita muijia siellä! Meni keikka piloille ihan niiden takia jo. Eikä keikallakaa ollu kummosia tyyppejä, no Pete oli. Ihan jees...

Muutamaa päivää myöhemmin
16.4.2008 Backstreet Boys esiinty Hartwall Areenalla ja suuri osa Hunkseista oli siel fiilistelemäs kans. Kunnon bäkkäri-fanei oikein. Heheh, hassua..

Aikaa ehti kulua jo melkein pari kuukautta
7.6.2008 Marilyn, Kouvola oli keikkapaikka tällä kertaa. Suvin nimipäivien kunniaks sieltä löydettiin itsemme. Lava oli kerranki iso. Odotukset keikasta, tai no esiintyjistä oli isot, jotka ei sit kuitenkaa täyttyny. Harmillista. Keikka oli ihan ok, siinähän se meni muiden joukossa..

Reilu viikko eteenpäin
16.6.2008 Bon Jovi esiintyi Olympia stadionilla. Menossa mukana oli tietenkin myös Hunkseja, on ne vaan niin hassuja.

Kuukauden päivät meni taas
4.7.2008 suunnattiin Suvin kanssa Myyrmäkeen, K5-raflaan kattoo Hunkseja. Lava oli ihan hemmetin pieni, mut keikka oli kyllä hyvä. Ne otti sentää kuviaki ja siellähän me oltiin jonottamassa innokkaana. Yhtä sekoiluahan se oli, niin kuin aina..

Pari viikkoo myöhemmin
18.7.2008 matkan kohde oli Kotkan Amarillo. Suvi ja Henna oli messissä mukana. Tällä kertaa Suvi oli kuskina ja minä taasen aivan kaatokännissä Hennan kanssa. Keikka oli kyl niin huikee ettei tosikaa. Tai sitte vaa kuvittelin sen niin, ei mut oli se, ihan oikeesti. Eivät vaa otattaneet kuvia...

Ei sitä taaskaan jaksanut paria viikkoa kauempaa
31.7.2008 Stomp, Hamina. Sain Sannan sinne houkuteltua mukaan ja oli kyllä sen arvosta. Sanna oikein innostu ja olihan meil tosi hyvä ilta. Pilkkuu asti tuli hengattuu Hunksien kans. Kutsu jatkoillekin saatiin...

Vuoden 2008 keikkasaldo: 10

* * *

2009

Pitkän tauon jälkeen
8.5.2009 Bohemia, Helsinki houkutteli mut ja Pauliinan illanviettoon. Päädyttiin siis katsastamaan Hunkseja sinne. Ekaa kertaa näin Nikitan lavalla. Sama show ei oikein kovasti iskenyt ja fiilis ei ollut mitenkään korkealla.

Taas pienen tauon jälkeen tuli satsattua
15.10.2009 Kotkan konserttitalolla olevaan Hot 'N' Cold- kiertueeseen. Lavalla siis Scandinavian Hunksit ja Australian Thunder from Down Underit. Kanssani kiertueesta nautti Suvi. Oli aivan mahtavat showt, ylitti täysin odotukset.

Reilut kuukauden päivät tuli odoteltua, kunnes
28.11.2009 Kouvolan Nightissa tuli nautittua tämän vuoden viimeinen Hunks-keikka Suvin kanssa. Oli kyllä hyvä, uusi show vuosimallia 2010. Tykkäsin kovasti.

Vuoden 2009 keikkasaldo tähän mennessä: 3

* * *

2010

Muutama kuukausi edellisestä reissusta ehti jo kulua, kunnes
13.3.2010 Kouvolan Marilynissa tuli katsastettua tämän vuoden eka keikka. Lavalla oli vanhat konkarit Mauno, Samuli ja Esko, sekä tuoreempia kasvoja Antti ja Iiro. Ei oikein kukaan pysynyt kuvioissa mukana vaan sähelsivät vähän omiaan. No olipahan keikka muiden joukossa. Täällä siis Suvin kanssa.

Vuoden 2010 keikkasaldo tähän mennessä: 1

Onhan tuossa tultu keikoilla käytyä, näin nopeasti laskettuna 50 kertaa. Kaikilta reissuilta ei oo yhteiskuvia, ku ei oo vaa tullu otettua tai ei siel oo otatettu. Mut kuvia tosiaan löytyy sitte tuolta kuva-arkiston puolelta jos tahtoopi katsastella.

1958-2009Perjantai 26.06.2009 09:51

R.I.P. Michael Joseph Jackson

Osuuskauppa Ympyrä 95 vuotta!Maanantai 27.04.2009 02:15

Oli siis työpaikan kekkerit Kotkan konserttitalolla. Sapuska oli tehty italialaiseen tapaan ja sen mukaistaskin. Kyllähän sitä tuli syötyä ja juotua niin sanotusti "koko rahan edestä". Illan ohjelmassa oli Jaana Saarisen spiikkiä, lämppäribändi ja illan artisti: Virve Rosti ja menneisyyden vangit. Ihan jees keikan vetivät ja jengi oli mukana hyvällä fiiliksellä. Siinä ne kekkerit lyhyesti. :)

Elämä on ihmisen parasta aikaa!Perjantai 03.04.2009 23:42

Kun tarpeeksi yrittää, yrittää, yrittää ja yrittää, niin kyllä se viimein palkitaan. Tänä keväänä hakenut laskelmieni mukaan 43 työpaikkaan ja viimein se lykästi. Oikeestaan kaksi tarjousta. Oli siis valinnan vapaus ja vaikeus. Kuitenkin toinen tuntuu oikeammalta kuin toinen, taitaa päätökseni johtaa siihen. Suuri kivi putoaa sydämeltä ja voi viimein huokaista helpotuksesta, sillä olen saanut TÖITÄ! <tuuletus> <virne>

Kaukolan tuparitSunnuntai 08.03.2009 04:36

Olipahan kerrassaan railakkaat epäviralliset tuparit. Olihan meitä muistaakseni kymmenkunta henkilöä. Hauskaa oli, vaikka ikäjakauma oli aika suuri. <virne> Aamutunneillehan se meni ja nuorempien kunto loppui jo kesken, kun vanhukset vielä jaksoi rellestää. Erityisen mukavaa oli. Mutta ainahan se on, tuossa seurassa. <hymy>

Rankka päivä, toden tosiaanKeskiviikko 04.03.2009 23:34

Tätä päivää oli kauhulla odotettu viimiset kuus viikkoa. Päivä oli pitkä ja piinaava. Onneks kuitenkin onni oli myötämielinen ja kaikki meni hyvin. <hymy> Nyt pystyy taas palautumaan tähän arkeen ja keskittymään omiin ja ajankohtaisiin asioihin, kun ei tarvitse stressata muita. <hymy>

Sokos Hotel VantaaSunnuntai 01.03.2009 05:20

Olipahan pitkästä aikaa kiva ilta. Ensin ei tuntunu että tulis minkäänlaista känniä, vaikka mitä joi ja kuinka paljon. Päädyttiin siis ihan kaksistee Maijan kanssa Hertakseen ja Maija sai houkuteltua mun laulamaan sen kanssa Janne Hurmeen Kirjeen. Hyvinhän se tais sit mennä, oli meillä nimittäin toistakymmentä kannustajaa Kotkasta ja eturivissä vielä. <virne> Ainaki kovat oli aplodit ja huudot, et ehkä ihan siedettävää sitte. Ainaki tunteella vedettiin. Olihan siinä sitte säätämässä Maijan ukkeli Antti, ja se touhu nyt meni vähän, no miten sen nyt olettaaki menevän. Kuitenki sit känni nous jossai vaihees ja mullaki oli ihan kivaa, hengailin niiden tukijoukkojen kansa aikalailla. Hyvä että ehdin kuitenki vikaan junaan ja kotiin asti, vaikka nyt on semmonen olo ettei tiie mikä maa tai planeetta on kyseessä. Onhan se hyvä välillä vähä nollata tilannetta. <virne> Kivaa oli kuitenki, se on pääasia. <hymy>

YstispäiväSunnuntai 15.02.2009 06:07

meni sittenkin kivasti. <hymy>

Pauliina tuli mun tykö ja tässä lauleskeltiin monen monta tuntia SingStaria. Pauliina sai mut jostain kumman syystä ylipuhuttua baariin ja päästiin kompromissiin viimein. Suunnattiin kohti Hertasta ja siellä hengailtiin pilkkuun asti. Kivaa oli, vaikka en ees odottanut mitään actionia koko päivälle. <hymy>

Jessus!Perjantai 06.02.2009 12:28

Kylläpä voi olla karsee flunssa. Tullu niin vauhdilla päälle että toivottavasti tästä selvitään. Kaikki röörit niin tukkees ettei happi kulje. Sit pitäis jaksaa viel raahautuu Kotkaan asti hoitoon. Zzz...

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.02.2009 18:24

<sydän> Olvin Kultalonkero
« Uudemmat -