IRC-Galleria

Tässä lähinnä semmonen fiilis että taidan odottaa TODELLA suurella innolla niitä alennusmyyntejä joihin pääsee sitten vasta tammikuussa tutustumaan. Sitte saa ostettuu jotai kivaa (toivottavasti) jolla sais vähä paikkailtuu tätä joulun "köyhyyttä". (??!)

Aleja ennen kuitenkin ois edessä vielä uus vuos. Ottaa päähä koko juhliminen. Ei se(kään) mun mieltä kohenna tippaakaan. Lähinnä vaan ottaa päähän ku sit ollaa jo 2006 vuoden puolella ja aina vaan muutto ja opiskelut lähempänä. Unelmani käy toteen (?!), eli pääsen omaan kämppään. Mutta onko se kuitenkaan niin luksusta kuin on uneksinut, sitä en vielä tiedä. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Mut joo, siis uutta vuotta pitäis vietellä tuolla Pyhtään/Siltakylän suunnilla, elikkäs Sannan kotikotona jossa sen sisko AE järkkää jotai pippaloit (tiedä sitte mimmosia :P). Se jääköön nähtäväksi.
Viime uus vuos meni ainaki ihan vituillee, saatana seisottii vissii pari tuntii popin oven takana räntäsateessa!! Että se siitä juhlafiiliksestä sitte! Ei oo pahemmin kyl enää mitää suurempii odotuksii minkää suhtee, mut oletetaan et ois kuitenkin ihan kivaa.

Jos tää avautuminen riittäis sitte tältä yöltä... Kiitos ja hyvää yötä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.