IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Olen tässä vähän yrittänyt itselleni ja arvon parilleni selittää, että tänä vuonna World Cosplay Summittiin on osallistumassa joka ikinen Suomen parhaimmistoon kuuluva cossaaja. Enkä tuon sanoessani liioittele laisinkaan. Ja juuri tuossa sanoin, että kunhan olemme perfektionistisia, huolellisia, tarkkoja, itsemme ylittäviä jne., olemme aivan samalla viivalla muiden osallistujien kanssa.

Vaan meillä on useita ässiä hihassa ja valtava tahto voittaa ja meillä on myös täydellinen sarja ja hahmot valittuna olleet jo pitkän aikaa. Tällä kertaa aiomme myös käyttää asuihin enemmän aikaa kun sen 2 viikkoa ja kokoonnumme töystämään esitystä ja asuja yhdessä kesällä pariksi viikkoa minimissään. Toivottavasti saamme lavasteet tehtyä jo siinä vaiheessa. Ja koreografian treenattua ja asut johonkin vaiheeseen.

Vinkkinä sarjasta, (vaikka näiden tietojen perusteella, sitä ei todellakaan kukaan arvaa) joka on über super salainen, että se on melkoisen suositusta sarjasta, mutta silti siitä ei olla ihme kyllä tehty kuin ihan pari cossia, eikä yhtäkään ainakaan Suomessa. Hahmot ovat mies- ja naispuoliset..... ja vielä se, että meidän on pakko valssata, mikä tietysti kuullostaa kovin koomiselta viime vuoden kisaa ajatellen, missä me olimme lähestulkoot ainoat, jotka eivät valssannet. >3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.