IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Tarkalleen viikko lomaa...Sunnuntai 19.07.2009 18:00

Periaatteessa minulla olisi ihan normaali opiskelijan loma, mutta viikon päästä alkaa työnteko. Työnteko isolla T-kirjaimella. World Cosplay Summit esityksen suunnittelu, taustamusiikin metsästys ja kankaiden, materiaalejen alustava hankinta ja mietintä. Saattaa olla, että päädymme suhteellisen yksinkertaisiin hahmoihin, joissa kuitenkin on niitä yksityiskohtia paljon, joita toteuttaa. Ei mikään ihan helppo homma siis.

Kiikarissa on jo pari hahmoparitusta. Saa nyt nähdä mihin päädymme, mutta itse olen rakastunut... Hmm. Erääseen miespuoliseen parivaljakkoon. Ja pelottavinta on tehdä esitys. Jonka koreografia on päätä huimaava minun laiselleni laiskiaiselle. Onneksi olen suorastaan syntynyt taiteelliset visiot päässäni. Ja onneksi olen aikanani harrastanut breakdancea. Homma vielä hallussa.

Näin viime yönä unta, oikeastaan monia unia, jotka liittyivät cosplayesityksiin. Ihmettelen jälkeen päin, miten pystyin unessani olemaan niin luova. Viimeisin, jonka muistan, oli uni Animeconin ryhmäcosplaykisasta. Kyseessä oli jälleen kerran jokin KH II-esitys. Hahmoina oli tiedemies pukuinen Ansem the Wise, Larxene, Axel ja Saïx. Hmm. Esitysaihe itsessään klisee, mutta sentään ei ollut vielä Roxas sekoitettuna mukaan. Meillä ei ollut esitystä varten mitään muuta, kuin musiikki ja alkoi tulemaan pieni paniikki. Yritin häthätää keksiä juonta esitykseen backstagella. Ja kyllä sitä juonta sieltä tulikin ja oli aika hauska.

Ansemilla oli tehtävänään kouluttaa organisaatiolaisista salaisia agentteja. Juonessa heidän pitää ensin näyttää parhaimmat liikkeensä, jotka ovatkin tietenkin liian äänekkäitä varjoissa hiippailuun. Niimpä alkaa koulutus, jonka jälkeen heidät pistetään ensimmäiseen tehtäväänsä, jossa heidän pitää varastaa jostain kartanosta Moogle (unessa se oli pöytien lisäksi ainoa varuste, joka meillä oli esitystä varten varattu). Samalle "rikospaikalle" sattuu toinen koulutettava agenttiryhmä, jossa on Sora, Riku ja Kairi. Molemmilla ryhmillä oli aikeinaan sama: varastaa Moogle ja siitähän syntyy aikamoinen kilpailu, kumpi ryhmä ehtii ensin. Uni loppuu tähän kohtaan, eikä esitystä vielä siinä ehditty esittämään, ennen kuin heräsin. Onneksi. Oltaisiin varmaan jäädytty lavalle, kun ei oltu vielä ehditty harjoittelemaankaan.

Mistä tämä uni kertoo? Että pelkään tuon meidän esityksen puolesta, joka on vain muutaman kuukauden päässä edessä päin. Harjoitella täytyy, ettei pahin pelko toteudu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.