IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Ajattelin tässä vähän käyttää sattuman kauppaa hyväkseni ja leikitellä sillä. Liian mielenkiintoinen aloitustekstiin houkuttelisi lukijoita, joita haluan mahdollisimman vähän, jos en lainkaan. Tähän kohtaan pari hassua kuvaa:
Ensimmäinen maskeeraukseni suunnilleen koskaan.

Ehkä viihdyttivät, ehkä eivät. Desuconin ja viimevapun antia. Hyvää hiihtolomaa muuten kaikille! o/ Vielä sitä on tässä paljonkin jäljellä. Sims3:sta on tullut paljon pelailtua. Eikä hävetä yhtään. Tein Alice Kingsley -nimisen simin, joka on saanut selvää innoitusta Tim Burtonin Alice in Wonderlandistä. Sitoutumiskammoinen ja kaikkea.

Sitten seuraavana paljastan, että kuvat oikeasti liittyvätkin asiaan, ja koska olet päässyt näinkin pitkälle, saat tietää salaisuuden!: :D

Osallistun Tampere Kupliin cosplaykisaan(yllätysyllätys). Sweeney Toddina. Tein juuri vertailun aidon ja copioni välillä ja olen tehnyt valtaisan parannelmalistan. Kuten ylläolevista kuvista näkee, cossini on ehkä viihdyttävä, mutta ei mahtava. Mutta nyt yrtiän päästä kaksikertaa lähemmäs totuutta. joka on tietysti helpompaa, kun cossin on jo kerran tehnyt ja tietää mitä parantelee. Teen mm kokonaan uudet housut, sekä paidan. Löysin yhden kunnollisen virheenkin, eli yhden ylimääräisen napin. D: Nyt kun olen tässä kehittynyt viime vuoteen verrattuna, on oikeastaan hienoa nähdä, miten paljon on parantanut, kunhan saan nyt tämänkin valmiiksi.

Meikkaukseen ja peruukkiin on tulossa major suuria parannelmia mm. vielä tummemmat kunnon piilolinssit, sekä selkeää kasvonpiirteiden muokkausta. Valitettavasti resurssit eivät riitä kanelonkuituiseen peruukkiin, mutta hankin vielä kolmannen suomivappukauppaperuukin, josta teen muunnoksia paljonkin tämänhetkiseen.

Muutoksia on siis luvassa ja oikein olan takaa. Histi olen taas innoissani, Depp jotenkin saa sen aina maagisesti aikaan.

Tänään ostamaan Ideaparkista pellavaa kauluspaitaa varten o/ Toivon, että riittää rahat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.