IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Hum, hum~ Damdi dam~Perjantai 15.04.2011 18:43

En aio kirota tätä, mutta jo muutamia päiviä on tuntunut hyvin normaalilta. Ehkä "parantuminen" vaatiikin ihan semmoisen kunnon pohjakosketuksen, ennen kuin sellainen on mahdollista.

Olen siivoillut tänään huonetta ja laittanut taas jättikasan koulupapereita roskiin (Mistä näitä lappusia oikein tulee?!). Viiden aikoihin on luvassa vaalimainosten jakoa postilaatikkoihin (HATE) ja illalla toivon mukaan huone voisi näyttää edes joten kuten siistiltä.

Luin muuten Potter seiskan ensimmäistä kertaa suomeksi loppuun viime yönä. En ollutkaan ohittanut mitään siitä lopun tulkinnasta. Minulla ja kaverilla on ilmeisesti vain eriävät näkökulmat. 8'''D Ja olihan siitä aikaakin, kun sen silloin heti ilmestyttyään enkuksi luin. Eliiiiiii.... Viitisen vuotta?

Nyt kun saan sen tietokoneen virtajohdon sunnuntaina, niin romskun kirjoittaminen jatkuu FFFunissa.

Hei, muuten kaikki otukset. Taskussa on iso rahareikä ja pitäisi päästä kuukaden päästä Pieksamäelle. MINUA SAA TYÖLLISTÄÄ TEKEMÄÄN VAATTEITA JA ETENKIN ASUSTEITA. Niin kuin heti. Tai sitten vain teen niitä valmiiksi ja katson jos menee kaupaksi. Olihan tämä suunnitelmissa jo aiemminkin, mutta sitten aikataulukset menivät kukaties hieman plörinäksi ja kaikki aika uhraantui stressaamiseen ja yo:ihin ja vaikka mihin mössöön.

o7

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.