IRC-Galleria

Elyse

Elyse

Etsivä löytää.

Selaa blogimerkintöjä

Desu. Pian.Keskiviikko 06.06.2012 12:33

Hei. Minä. Täällä. Vatsataudissa. Ja kuumeessa.

TTATT

Hommahan hidastaa menoa ihan "pikkiriikkisen" ja paljon olisi vielä tehtävää. Hoitelen tässä heti aamusta Lulun hiuskorujen loput maalaukset, jolloin kaikki korut 100% done. Sitten luulen, että lisään nuo puuttuvat yksityiskohdat vöihin ja niiden suhteen pitäisikin sitten olla paria sipaisua maalia vaille valmista.

Aplikaatioitahan olen ommellut nyt parina päivänä ripotellen (ja välissä kävin Ideaparkissa matskuostoksilla) ja tuloksena on se, että hihoihin ne ovat valmiita. Helmaanhan olisi niitä tuossa ommeltavana mitä nyt vain vaivaiset pari metriä lisää. :I Sitten niillekin maalaus, tussaus ja tikkaaminen molemmista reunoista kiinni vaatteeseen.

Nahan tekstuurista ajattelin nyt lähteä karsimaan. Tein keksimälläni tekniikalla sitä tuohon etupuolelle, mutta ongelmaksi muodostuikin siten kuvion liiallinen tiheys. Ottaa päähän. Mutta ei olisi muutenkaan ollut sille mitenkään liikaa aikaa tarjolla. Onhan tuossa nyt hyvin hento kuvio edessä edes sitten.

Ruaah. Kiire. Nyt aamupala. Toivotaan, että tämän seurauksena en joudu olemaan kahlittuna ämpäriin tai muuhun vastaavaan esineeseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.