IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Kuuma!Maanantai 08.05.2006 15:09

Mun on kuuma!
Viikonlopun olin Tampereella ja mökillä porukoiden kanssa. Oli ihan mukavaa. Lauantaina laitettiin äidin kanssa pihaa kuntoon kuusi tuntia, ja selkähän siinä paloi. Onneksi ei ole kuin toinen hartia kipeä. Varmaan koskaan näin aikaisin saanut käristettyä itseäni.
Eilen käytiin katsomassa mummoa, ja tuli vähän surullinen fiilis kun se oli vähän heikossa kunnossa. No, onhan se ollut jo sairaalassa puoli vuotta, odottaa vanhainkodista vapautuvaa paikkaa. Jos nyt sinne ehtii.
Joku perkeleen allergia tai joku iskenyt. Yskittää, kurkkussa ja nenässä limaräkäkakkaa. Ärsyttävää. Sen takia ei uskalla mennä pyöräilylenkillekään, kun henki loppuu. Mutta eilen illalla mentiin Mattilanniemen nurtsille pelaamaan sulista, ja oli mukavaa. Tänään uudestaan. Kun on luvattu sitä huonompaa ilmaa, niin täytyy ottaa ilo irti kun vielä vaan voi.
Saatiin paljon sälää taas tulevaan asuntoon (mukavaa kun nyt voi puhua avoimesti, kun muuttokortit menneet jo perille ja yllätys saatu julki). Suunnittelin siivoavani vaatekaapin, mutta ei mulla olekaan jätesäkkejä. Täytyy hakea Kortepohjasta Ihanan luota.
Sain luettua, tai siis kerrattua viimeisen kappaleen huomisen tenttiin. Mulla oli idea mitä piti tehdä, mutta unohdin sen tossa syödessä. Ehkä kohta muistan sen taas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.