IRC-Galleria

Ihka oma koti.Lauantai 03.06.2006 22:15

Nyt se alkaa olla kunnossa. Vielä vaatii pientä hienosäätöä vaan. Tänään saatiin tämä tuntumaan kodilta kun laitettiin verhot ja matot. Huonekalut suht paikoillaan, samoin suurin osa tavaroista. Keittiön pöydän jalat vaan on nyt Savonlinnassa, saadaan postin mukana takaisin. Ja mun työpöydän yksi jalka on kiikkerä. Ja en saanutkaan työtuolia. Mutta eipä tuo nyt haittaa kun ei mulla ole työpöytääkään, kun se on nyt ruokapöytänä.
Kämppä on täys pyykkiä, kun ei ehditty kuivaa kunnolla niitä aamulla. Muuten ihan mukavan näköistä. Kyllä tämä kodilta alkaa tuntua. Aikas ihanaa.
Saatiin meiltä höyrykeitin, ja tehtiin sillä äsken riisiä. Oli aika taivaallista. Ja nyt on Arabian astiasto (tosin erittäin vajaa sellainen) ja Iittalan lasit käytösä. Aiemmin en ole uskaltanut käyttää, mutta nyt kun on oma koti ^^.
Jospa tässä katselisi Avaran luonnon loppuu, joisi tuon yhden sidukan ja tekis sit jotain. Jalat on kyl aika kipet, samoin sormenpäät.
Niin, ja ollaan hukattu häkkikomero. Ei mitään käsitystä missä se on. Täytyy käydä maanantaina kysymässä asukastomistosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.