IRC-Galleria

Pileet!Sunnuntai 18.06.2006 13:33

Eilen meillä oli ekat jatkot. Ja hurjat jatkot olikin! Oli täällä 7 ihmistä meidän lisäksi. Vähän olutta ja tsiliviinaa juotiin, turistiin todella joutavia ja silleen. Neljältä käytiin nukkumaan. Olin hetken nousussa, mutten onneksi kännissä. Ei ole krapulaa. Jei! Mutta ihan tyhmää, oluen jälkeen suussa maistuu AINA pahalle. Vaikka pesin hampaat illalla hyvin. Hmh!
Ja ei enää nukuttanut. Tuo yksi Ihana tutuu vielä, mutta se joikin paljon enemmän kun minä. Antaa Ihanan nukkua. Khihii.
Iski heti noustua ihan tajuton "tännemullekaikkihetinyt"-fiilis, ja kauhee matkakuume. Ihan kummallista. Olisinpa edes töissä, vois lähteä jollekin minireissulle ennen Ateenaa. Mutta pakko odottaa. Muah! 1,5kk. Rankkaa. Noh, jos koittaisin purkaa sitä ens viikolla kotimaan matkailuun kun käyn Tampereella.
Ja tajusinpa tässä nyt, että polttaessani Efixirille yhtä levyä, kirjoitin levyn nimen väärin. Majavoin earsin eyesiksi. Aika noloa. Tosin vielä nolompaa oli illan väläytykseni: "Kattokaa, joutsenia!", kun lokkeja lensi. Ja en ollut edes humalassa! Hyvä biologi minäkin! Tosin selityksiä, selityksiä, näin ne sivusilmällä lasieni yli, vaikuttivat olevan paljon kauempana ja suuremmilta. No, uskottavuus meni kuitenkin. Jos mulla sitä edes oli. Koitin puolustautua itselleni sanomalla etten ole ekologi, ja mua lohdutettiin etten ole edes valmis biologi vielä. Ja hauskinta oli mulla itselläni. Ei noi pojat tajunnu mua.
Mut jos menisin töllön ääreen juomaan kahvin loppuun. Voisi ottaa leivän sulamaan, niin saisin sitä aamupalaksi kun tuo Ihana herää.
Niin, ja Vilkkumaa oli loistava! Ihana! Mahtava! VAU!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.