IRC-Galleria

Tiskiä ja syömistä.Maanantai 26.06.2006 18:21

Oli mukava juhannus. Olin lähes selvinpäin koko ajan, perjantaina join vähän, en edes ollut humalassa. Käytiin yöuinnilla, saunottiin, syötiin, syötiin ja syötiin, saunottiin, jäätiin seitsemän hengen voimin hissiin jumiin (8 hlöä olisi mahtunut, ei ollut ylipainoa, mutta kuuma tuli). Onneksi ei jouduttu olemaan kuin vartin verran siellä ja saatiin ovea parin sentin verran auki ja siten lisää ilmaa. Laulettiin ja pelattiin. Uskalsin laulaa jopa sooloa, vaikka vähän jänskittikin. Grillattiinkin eilen. Ruokaa jäi vielä ylikin, lähinnä sipulin eri muotoja. Niistä saa mukavan wokin vielä samalle porukalle, jos ihmiset innostuvat vielä porukalla syömään.
Oli hassua, kun muut tuli tänne kokkaamaan. En juurikaan osallistunut siihen puoleen, vähän pilkoin etukäteen ja pesin vihannekset. Mutta tiskasin. Ja voi että mä tiskasin. Paljon. Tänäänkin vielä. Vähän vajaan kymmenen ihmisen tiskit joka päivä. Olinhan "emäntä". Puuh. Mutta oli siltikin muksaa. Erittäin.
Tänään mietittiin edelleen mikromanipulaattoreita, viimeistään huomenna Jalonen kysyy tarjoukset. Porukat tulee huomenna ja mäkin pääsen näyttämään jotain niille! Kun Ihana näyttää uuninsa, mä pääsen retostelemaan vehkeillä joita en (vielä) osaa käyttää. Muaha.
Keskiviikkona aletaan vetämään pipettejä ja koitetaan vähän leikkiä vehkeillä. Hyvä jos elokuussa saataisiin kamat kasaan, jotta saataisiin jo Ihan Oikeasti tehdä jotain. Sitä ennen opetellaan perusjuttuja vanhoilla, huonoilla vehkeillä.
Mutta voisin nyt mennä laittamaan pyykit kuivuriin. Söin palan kukkakaalia, sitä ennen söin aamupalan. Totesin, että elän varmasti tämän viikon juhannuksen syömisillä. Ainakaan ei juuri ole nälkä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.