IRC-Galleria

Launatai.Torstai 03.11.2005 12:18

Kiireinen päivä tulossa.
Menin eilen ihanan aikasin nukkumaan. Ja tänään heräsin kahdeksalta lukemaan. Vuorossa hiilihydraatit. Parin tunnin päästä demoihin, sitten jos vain ehtisin seminaariin. Sitten kotiin, täytyy laittaa kakut uuniin, koittaa vähän ehtiä lukemaan, sitten combatic. Ja illemmalla vielä vähän lisää lukemista että ehdin kappaleen loppuun.
Huomisen päivän omistan lukemiselle ja siivoomiselle. Ihanaa, huomenna on jo perjantai ja saan ensimmäiset vieraat. Heistä kaksi ei ole koskaan aiemmin käynyt täällä. Niin, ja onhan huomenna Redskyn tuparit. Niihin menen aiemmin kuin kukaan muu. Menen syömään kaikki tarjottavat ja juomaan kunnon kännit. Muaha! No, ehkä maltan mieleni ja säästän lauantaihin.
Kukka on ihan innoissaan, ravaa ympäri kämppää. Lähtee laivalle. Lupasi ottaa lauantaina osaa synttäreihini. Ehkä saan tämän sinkkutytön esiteltyä jollekin mukavalle pojalle. Edellinen Kukan ihastus oli floppi. Olen miettinyt mikä kukka Kukka olisi. En ole vielä keksinyt.
Ja tuleehan tänne muitakin sinkkukavereita. Toki myös pareja. Rakastan ihmisten tutustuttamista toisiinsa. On mukavaa nähdä kuinka uusia kytköksiä ihmisten välille syntyy. Uusia ystävyyssuhteita. Ja niin, aina toivon, että myös muutakin. Koskaan ei tiedä mitä ilta tuo tullessaan. Mikään ilta. Tämä tuleva ilta ei poikkea muista illoista. Paitsi minun osaltani. Silloin olen mukamas aikuinen ja pidän ensimmäisen kerran elämässäni omassa kotonani kunnon bileet. Ainakin niin toivon. Tahtoisin olla kunnon emäntä.
Mutta nyt ajatukset lauantaista takaisin hiilidyraatteihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.