IRC-Galleria

Herne nenässä.Perjantai 03.02.2006 19:24

Olen ollut vähän väsynyt. Kymmentuntiset labrat imee aika hyvin mehut. Liikkumaan en päässyt liikunnalle koko viikkona. Silloinkin kun varasin kamat mukaani, pääsin lähtemään lipastolta vasta kahdeksan aikaan. Mutta on se käytännön tekeminen kivaa. Ja kun ryhmähenkikin on hyvä, niin mikäs siinä.
Tänään ei ollut labroja, tultiin eilen Kortepohjaan, kun piti "pippaloida". Olin niin väsynyt, etten tajunnut mistään mitään, ja silmät hädintuskin pysyi auki. Mutta jaksoin valvoa puoleenyöhön asti. Sitten nukahdin.
Aamulla mattoiltiin. Sai edes vähän hikeä pintaan. Täytyy alkaa harrastamaan sitä useammin. Onneksi seuraavana maanantaina ei myöskään oli labroja, pääsen aivan varmasti liikunnalle.
Sain tänään tehtyä yhden esseen valmiiksi. Ja kirjottelin tulevien selkkareiden taulukot valmiiksi. Sunnuntaina pitäisi laskea laskuja Reijan kanssa. Silloin on taas pyykkipäiväkin.
Tänään pitäisi pelata. Pitkästä aikaa.
Menetin hermoni tänään taas sen LaTeXin kanssa. Onneksi Ihana jaksaa auttaa ja olla kannustavainen vaikka tiuskin, tappelen ja kiroan. Mutta kyllä siitä tuli nyt hieno. Mihin joutuisinkaan ilman Häntä. Voi kuinka monesti olen tuon todennut. En ymmärrä miten joku jaksaa auttaa vaikka tiuskin ja ärhentelen. Ihailtavaa. Ja haki vielä netistä tietoa viittaustekniikoista kun vedin niistäkin herneen nenääni. Huoh. En minä Sinulle tiuski. Onneksi tiedät sen.
Kävin kirjastossa hakemassa tenttikirjankin jo. Ajattelin aloittaa viikonloppuna toisen esseen kirjoitusta. Mutta jospa olisin jo saanut tälle päivälle riittävästä tehtyä. Ehkä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.